IN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 zrozumiałam po swojemu i tak wolę... wpływu raczej nie masz na to żadnego ;) :)))
Judyt Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 o......kurde Wiktorze potrafisz wytłumaczyć, ano będzie hipokamp:) pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Bardzo mi się spodobało zestawienie pierwszego i ostatniego wersu. I horyzont - prawie jak horyzont zdarzeń - granica Schwarzschilda. Tak mi się jakoś dziwnie skojarzyło. Pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 a wiesz Piotrze, że i mnie ten twór zaczyna sie podobać ale to tylko i wyłącznie Wasza zasługa - komentatorów a ilu ich powyżej ... :) bo pierwsza wersja - słaba. Dziękuję Ci za wejście i pozdrawiam :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zakończyłeś chyba zbyt materialistycznie. Pozdrawiam, Stefan.
egzegeta Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, w trakcie pisania to miałem na uwadze tym bardziej, że należę do tych, co czekają na lepszą, tamtą przyszłość. Ale potem mi umknęło....hmmm...zastanowię się co z tym zrobić. czy w ogóle zrobić coś ..? dziekuje serdecznie i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi