Tomasz_Biela Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 nie rozkładaj konarami drzew młodych pędów w czasie gdy potrafisz zwrócić uwagę dopiec i nie rozumieć włosy pokrzyw czesane pod prąd wypadają jak po chemioterapii poczekaj aż dorośniesz do ociekania żywicą gęstniej z każdym rokiem
Nechbet Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 włosy pokrzyw czesane pod prąd wypadają jak po chemioterapii poczekaj aż dorośniesz do ociekania żywicą dla mnie ten środeczek smakowity, reszta mogłaby być nieco lepsza, ale generalnie jest dość dobrze, choć bez większych zachwytow nad całością. pozdrawiam cieplutko, bywaj :*
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 podobają mi się odniesienia do przyrody zawarte w tym... hm... ostrzeżeniu. pozdrawiam serdecznie.
Marlett Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 dopiec i nie rozumieć gęstniej z każdym rokiem Tomku tu mam wszystko, ładnie zmieszne:) PozdrawiaM.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Jak dla mnie, poza pierwszymi trzema wersami... rewelacja! Oby więcej takich :)
zak stanisława Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 nie rozkładaj konarami drzew młodych pędów * a do mnie trafia ten fragment czyli wkażdy coś dla siebie pozdrawiam ciepło ES
Ewa_Kos Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Całość + Szósteczka się kłania.:))) Pozdrawiam serdecznie:)
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. różnie mogłoby być może być i tak jak twierdzisz ja nie gardzę ani krytyką ani pochwałą więc dzięki wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gest wprostproporcjonalny ;) dzięki nieocenione wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło widzieć kogoś nowego wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem zaszczycony komentarzem wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny w przeciwieństwie do mnie ale się poprawię wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się gęsto narobiło tych komplementów nie zlepiajcie mnie tak wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze u mnie byłaś i tak zostało jestem dozgonnie wdzięczny za to wieczności.
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to szóstkę pokaturlałem i zrobiła się 9 ;) wieczności.
bajka-bajka Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 bardzo ciekawy przekaz....ech szkoda, ze nie mialam kogos, kto moglby mi powiedziec cos podobnego, ale.......i tak wyroslam, na dzielna dziewczynke.....pozdrawiam ;)
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. analizując temat wyrastania to myślę że każdy jest na jakimś tam etapie który mozolnie sunie się cieniem za nami dzięki za upodobanie sobie wierszydła wieczności.
Judyt Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ah moje drzewa, bardzo spodobał się, ale trzeba uważać by żywica nie zgęstniała na amen pozdrawiam ciepło
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za kilka słów wieczności.
Rekomendowane odpowiedzi