zak stanisława Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 . weź do ręki jutro będzie niczym życie jest miękkie ale krótkie a szczęście to odrobina wysiłku po pracy
Spiro Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 palmowy okres w twórczości? są tacy, dla których szczęście to odrobina pracy z wysiłkiem ;)
adam sosna Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 skąd wiadomo, że dzisiaj jest czymś?
IN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i wiatr w plecy ;))))
Fanaberka Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. weź do ręki jutro będzie niczym życie jest miękkie ale krótkie a szczęście to odrobina wysiłku :-)
Ewa_Kos Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. weź do ręki jutro będzie niczym życie jest miękkie ale krótkie a szczęście to odrobina wysiłku :-) o(d)kupiona potem
Ernest Krociel Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 już to gdzieś słyszałem, tzn to że szczęście to odrobina wysiłku w pracy, ale pomysł jest ok:) pozdr
Miłka Maj Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 weź do ręki...wybaczcie, ale mam skojarzenia, jakby mi palma odbiła:)
zak stanisława Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to jest wąłsnie! Miło, nie tylko twoje sko-arzenia, he he he
zak stanisława Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i słyszałeś, bo to przeróbka skrótowa mojego zeszłorocznego wiersza, z tego forum Hehehehehe
zak stanisława Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do nich ja należę, tzn do tacy.....he he nie bardzo okres twórczy, lecz wybiórczy, przeróbki zeszłorocznych wierszy w skrócie wesołym..... radości światecznej
zak stanisława Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. weź do ręki jutro będzie niczym życie jest miękkie ale krótkie a szczęście to odrobina wysiłku :-) o(d)kupiona potem FAN, fajnia przeróbka, Ewo sko-jarzenie super!!!! masz ciasto a chleb ci na myśli??? oj, ty....gdzie twoja palma.... kosy w nosy! FANaberko, świąteczna babko -słodka obu paniom duuużo radości i dobra,
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko, że wpracy nie wolno.
Marlett Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ... i raz do roku się święci. pozdrawiam.
Miłka Maj Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko, że wpracy nie wolno. Oj tam, od razu nie wolno. A po co są zakazy?
zak stanisława Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 zakazy są po to by zakazywać innym nie sobie:):):
Rekomendowane odpowiedzi