Almare Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 a jeżeli tak się zdarzy że przyjdzie miłość to nie rwij kartek z kalendarza zatrzymaj czas otul serce ciepłym szalem i zrób tak by zawsze razem były słowa dwa kocham cię świat jest po to by móc marzyć by zdarzyła się miłość wiał ciepły wiatr wódkę pili poeci ja tu a Jonasz tam a z gwiazd kapały słodkie łzy bo zdarzyła się miłość a w niej ja i ty
IN Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 tak jakoś powiało mi Koftą... trzeba marzyć... z deszczu pobiec pod rynnę, na gorącym się sparzyć ;))) ps. mnie tylko to, co poniżej a jeżeli tak się zdarzy że przyjdzie miłość to nie rwij kartek z kalendarza zatrzymaj czas i otul serce ciepłym szalem
Olesia Apropos Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 faktycznie, biedny Kofta został w to wplątany mnie podoba się tylko zatrzymanie czasu, które dokonuje się dzięki temu, że pl nie wyrywa kartek z kalendarza tyle, reszta kiepska - banały, rytm niczym sinusoida pozdrawiam
Alicja Red Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 dla mnie świetny. gratuluję.:] Pozdrawiam:*
Almare Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Do Olesi! Tak Kofta został wplątany bo to odpowiedź na jego piękny wiersz. Kiedyś poeci odpowiadali sobie wierszami, improwizując błyskawicznie na utwór kolegi.Ja też spróbowałem to taki mój podarunek i dialog z nim.
allena Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ciekawe.zastanowiło podejście i pomysł na polemikę:) A.
Rekomendowane odpowiedzi