gagatek Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 hej! nie wkurza Was moderacja na forum dyskusyjnym www.poezja-polska.pl? tutaj można pisać wszystko co się chcę, bez obawy o wymoderowanie, chociaż org to o wiele gorszy poziomem serwis niż tamten. Tam wszystko co się napisze zaraz zamykają. Szkoda.. a jakie jest wasze zdanie? pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 nie znam tamtego serwisu. u nas też bywaŁo różnie, niektórych wkurzaŁ moderator itp. ostatnimi czasy spokojnie :) pozdrawiam :)
M._Krzywak Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 "być twoim powietrzem twoją wodą twoim światłem tak jak ty jesteś moim ostatnim kwiatem ja ogrodnik pragnę" Ech, a te poziomy, poziomy... :)
magikk Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety jeszcze nie po Romku, ale miejmy nadzieje że niebawem.
kall Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 cśiii - za takie wypowiedzi to mogą wam teczkę z ipnu wyjąć ;p
Dorma Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co mnie obchodzi inny portal? Ja jestem właśnie dlatego na orgu..
Ewa_K. Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 niepotrzebnie reklamujesz inne fora PP to jedno z wielu miejsc, gdzie każdy z nas kiedyś bywał niewykluczone, że będzie, jeśli nie był zawsze jest tak, że coś nam nie pasuje w danej chwili ale pluć nie musimy
Ewa_K. Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 ps. osobiście uważam, że ten temat powinien zniknąć z poezja.org, ponieważ źle świadczy o nas wszystkich
magikk Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o mnie też?
Ewa_K. Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 jeśli się utożsamiasz z miejscem, to też :)
teraa Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. koleś pisze ze tu można pisać co sie chce a obywatelka takim hasłem o tobie źle świadczy ten tekst.
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A ja się tam przyzwyczaiłem do orgu, tam nikogo nie znam - bałbym się... ale przynajmniej poziomy bym wyrównał swoim transferem hehheheheheheh pozdrawiam
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Regulamin forum. Ban do 20 kwietnia. a.
Rekomendowane odpowiedzi