fiona23 Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Fale biły o brzeg kamienistej plaży.Driada siedziała na skale jej kryształowe włosy mieniły się w słońcu. W jej oczach było dobro, w sercu piękno. Lecz tylko mała wróżka umiała to dostrzec. Teraz driada i wróżka siedzą na skale wiart rozwewa ich kryształowe włosy. Fale uderzają o brzeg. Na niebie świecą miliony małych gwiazdek. Jest tak pięknie, cicho, a wokół roznosi się piękny zapach sernika i malin podarku od elfów..
Marshmellow Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Brak polotu w tym tekście..., literówki, i ten sernik mi nie pasuje... Chciałabym zobaczyć jego rozbudowaną formę, gdyż jest troszkę za krótki i właściwie nie ma co skomentować. Co chciałaś nim przekazać? Pozdrawiam serdecznie.
Anastazja Nibek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 jakieś to takie...bez sensu...nie chcę Cię oczywiście obrazić, bo każda twórczość jest dobra, ale ten tkest jest taki trudny.... i bez przekazu?
fiona23 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no rzeczywiście nie najlepszy przeczytaj inne moje...
Rhiannon Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro bez przekazu, to gdzie tu trudność...?
Katarzyna Brzezińska Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Krótki, ładny obrazek, ale zdecydowanie do rozbudowania. Sernik smakowity :)) pozdrawiam Kasia
Rekomendowane odpowiedzi