Heleno
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Alicja_Wysocka 7 197
@Wędrowiec.1984Dziękuję za pomysły, mnie chodziło tylko o zmianę smaku na końcu.
Coś jak... jest Ci zimno, to się ogrzewasz, jest gorąco - to chłodzisz. Jesz słodkie- to też prosi się o kontrast :)
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@Wędrowiec.1984Dziękuję za pomysły, mnie chodziło tylko o zmianę smaku na końcu. Coś jak... jest Ci zimno, to się ogrzewasz, jest gorąco - to chłodzisz. Jesz słodkie- to też prosi się o kontrast :) -
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Alicja_Wysocka Pięknie dziękuję za śliczną różyczkę:)) Jakbym widziała swoje młode lata. :))) -
Przez Waldemar_Talar_Talar · Opublikowano
szukałem wszędzie byłem tu byłem tam lecz nici z tego gdzie się ukryło nocą wołałem lecz tylko ciszę mijałem ale rano przy kawie mnie tknęło - idź na strych koleś tam je odnalazłem pod kurzem i pajęczą siecią schowane -
Przez Wędrowiec.1984 · Opublikowano
@Alicja_Wysocka Wolę gotowaną marchew, np. z rosołu. Surową długo się je i głowa boli od długiego gryzienia, a poza tym jest nieprzyjemnie twarda. Co innego gotowana. W ogóle lubię warzywa z rosołu. No i nie są słodyczami, a jeśli zjesz ogórki kiszone, które napisałaś, że lubisz jeść po słodyczach, można wykorzystać wodę z nich i warzywa z rosołu, do zrobienia sałatki.
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi