Antoni Slawbicki Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 wiosna ma to do siebie niewymownie, aczkolwiek znacząco w szczególności gdy nocą gęsi język nad głową harmider coś się ruszyło patrzeć tylko jaskółek gdzieś ktoś widział w telewizji mówili a na mokradłach śpiew żabi całą noc jeszcze nie dziś jeszcze trochę chłodno ale stroją już tam basetlę fraki przywdziewają polne koniki z biletami czasem warto przepłacić
Judyt Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 wypatrzec tylko jaskółek- wg mnie brzmi lepiej, pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 a na mokradłach śpiew żabi całą noc jeszcze nie dziś jeszcze trochę chłodno ale stroją już tam basetlę fraki przywdziewają polne koniki z biletami czasem warto przepłacić Antoni! chętnie przepłacę byle tam się dostać:)))
Spiro Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 ja też chcę! za ładną pogodę płacę podwójnie! ładny wiersz (+++)
zak stanisława Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj spiro żeby cię to za drogo nie kosztowało..... ale wiersz Antku, niebanalny pozdrawiam słoneczmnie/ ES
Antoni Slawbicki Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Dziękuję za komentarze, ale mamwątpliwoci co do zakończenia
Rekomendowane odpowiedzi