adam sosna Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 północnie zamajaczę zebrane na drodze kamienie ze swoim bólem je oswajasz nowe kształty potężnym ciosem oprawiasz złotą tajemnicą
adam sosna Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 a musisz? pewnie tak ja się nie znam ja tak na nos
Marlett Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 wiem :)) idę już ssspać, dobra nosss :)
adam sosna Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 ja też dobrannnnoc (s mi się wyrobiło)
Spiro Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. S s sss Spiro! prosssę ussspokuj się. Jakosss to wszystko sssamo wyssło! Pomyślę o Tobie, daję sssłowo:)) skoro o mnie pomyślisz to wszystko zmienia i za wszystko wystarczy. słowa nie dawaj. słowa oszczędzaj na wiersze. :)))
Marlett Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Spiro! ważne że mogliśmy pożartować, mam mało okazji by się uśmiechnąć:)) PozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 "słowa nie dawaj. słowa oszczędzaj na wiersze" podoba mi się nawet bardzo
zak stanisława Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 niebo się skrapla nad przełęczą nad dachem gęsta zawiesina przez mgłę nie widać horyzontu krok do przodu wciąż nowe dziwa drogą zbierasz same kamienie ze swoim bólem je oswajasz nowe kształty potężnym ciosem w tajemniczą słoność zamieniasz silniejszy ty od przeznaczenia Marlett, wiersz bardzo mi się podoba,wiesz , wśród tych kamieni widze siebie, tak juz mam ze je zbieram i układam na stosy lub luzno po całym podwórku, nic dziwnego że zycie kamieniem - u mnie,,,kiedyś zanjomy rzezbiarz zrobił mi rzezbę z kamieniem przy nodze i piórkiem na głowie, jakby mnie znał do końca:( :):):) więc wiersz kupuję, ale sorki że sobie pozwoliłam zmiksować po stasinemu..... radości słonecznej /ES
adam sosna Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 to Spiro - nie ja podoba mi się "stasina" wresja miej "szarpana" jak mi się zdaje nic nie zmienia faktu że wiersz bardzo ulu (biorę) (moje oczy kłamią - mam zeza) :):):)
Marlett Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Bardzo dziękuję za mixa-rozpatrzę:)) S-ek trochę się nazbierało-fakt. Nie wiem czy dobrze ,że wiersz się ukazał...ale. Podkusiło...i wcale się nie cieszę..z wiersza rzecz jasna. Serdecznie pozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i dobrze że ssss sie nazbierało,w końcu taki tytuł, wyszczególniłam właśnie dla tytułu.... fajny wiersz zostaw go Marletto, słoneczkja ES
Marlett Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Dzięki za miłe słowa. Zostawiam ze wzgędu na komentarze. PozdrawiaM
IN Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 ten cios nadal kojarzy mi się z uderzeniem nijak inaczej nie chce... i już.. ale chyba to mój problem, widocznie jestem nastawiona agresywnie ;))) za jakiś czas może zobaczę skałę podoba mi się i tak... bardzo odosobniona w tym jak widać nie jestem :)))
Judyt Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 ssłoodko ssssserkęłam wyjaśnienie wystarczyło pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! kiedy pisałam wiersz byłam pełna s-pokoju, .....teraz po otrzymaniu ciosu sama jestem skałą. Świat się zminia i ludzie też:)))) PozdrawiaM.
Spiro Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 oj, wielka smuta? zostaw wiersz. niech będzie osobistym świadectwem czasów. a skały można kruszyć, łupać, podlegają erozji, metamorfozie, obróbce artystycznej itd. powinno być: świat się zmienia i ludzi też - wokół siebie można zmieniać :)
IN Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja bym oddała... - podwójnie ;)))
Marlett Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Spiro!Pocieszycielu! Potrafisz przemalować świat na dobre kolory:))) Może mi przejdzie, jak katar ,po siedmiu dniach:))) cmok!
Marlett Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja bym oddała... - podwójnie ;))) Inko ! nawet nie mogę zaptać dlaczego oberwałam. zamknięto!
Rekomendowane odpowiedzi