Marlett Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 niebo się skrapla nad przełęczą nad dachem gęsta zawiesina przez mgłę nie widać horyzontu a krok do przodu zrobić trudno zbierasz na drodze wciąż kamienie ze swoim bólem je oswajasz nowe kształty potężnym ciosem oprawiasz złotą tajemnicą silniejszy ty od przeznaczenia
Spiro Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 cześć Vipero ;) co to za wężowy tytuł? jeszcze sobie poczytam później. na szybko jak zamienisz w 2.2. "z" na "i" (lub dodasz, ale zamiana jakoś mi fajniej) to wszędzie będzie równo 9. pozdrawiam
Marlett Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Cześć;))) Lubię sobie ostatnio ''syknąć'' ,no wiesz... Myślałam o ''i''- jak dodam to będzie 9 czy 10?. dzięki za podpowiedź.
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Jakoś takoś pierwsza strofa jak nie Marlettowa. Szczególnie trzeci i czwarty wers. W drugiej ok. (no, może z "i" od Spiro;) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Pierre! wiem, wiem, Muszę zdradzić -niechętnie , że wiersz chcę komuś zadedykować. Sama nie wiem czy nie za dużo tu powiedziałam... ale pewnie tak zostanie:))) Uwzględnię podpowiedzi Spiro:)) Dzięki ,pozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 sssskoczne to dla mnie takie melodyjne rytmiczniej mi się wydaje ze zmianą: ze swoim bólem je oswajasz
adam sosna Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 nie syczysz? jestem rozzzzzzzzzczarowany za to ja sobie "zyczę"
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Tak jak bym się domyślał komu ;)))) Pozdrawiam autorkę i ...
Judyt Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 "silnijeszy ty od przeznaczenia?" hmm..wkrotce wroce i sserknę;) pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko! sssssssserkaj ,ssssssssssserkaj ile wlazie:))
Marlett Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierre, kurcze teraz nie wiem co zrobić. Miała być tajemnica,słodka jak żmija:))
Judyt Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Marlettko wyjasnij puentę ciut..taka malutka prośba pozrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Nie ważne byle by było sssssssssłodko;))
Marlett Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Judyt! wiesz są ludzie, którzy poddają się przeznaczeniu i tacy co walcza o swoje, wbrew przeciwnościom.. Więcej już nie mogę:)))) wybacz.
Marlett Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ssssssssto razy dziękuję. ssssssłonka życzę:))
IN Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 mam niejakie watpliwości co do "potężnego ciosu"... cios sam w sobie ma już siłę - potęgę (co nie oznacza, że nie może być jeszcze silniejszy;)) a może zamiast "potężny" coś co podkreśliłoby jego ekspresję? coś jakby - nagły, zręczny... prężny...? sama nie wiem... to takie luźne wrażenie po pierwszym czytaniu... :)
Spiro Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 przestań z tym syczeniem. pojechałem na chwilę na stacje, wyszło jakoś tak: sssóssstka za ssstówę i tssseci program. ladę facetowi prawie zaplułem. fuj. dedykowany? hmm, teraz ja będę zazdrościł. niesprawiedliwy ten świat
Marlett Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 INko! cios -uderzenie cios -kamienny, więc nie może być jak proponujesz:)) ale dziękuję , pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. S s sss Spiro! prosssę ussspokuj się. Jakosss to wszystko sssamo wyssło! Pomyślę o Tobie, daję sssłowo:))
Rekomendowane odpowiedzi