Boginka Lilith Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Deszcz to łzy... Łzy Aniołów czekających na śmierć Płaczą, bo żałują, współczują nam Wszak czeka nas los ten sam Co ich Anioły czekające na śmierć...
dorota komar Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 witam mysle , ze anioly nie moga czekac na smierc .....ale ladny wierszyczek.......pozdrawiam pa
Witold K. Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 no cóż ja myślę że mogą...To jest pesymistyczny wiersz ale fajny.Tylko chciałbym dłuższy Lilith:)
KD neoton Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Deszcz to łzy aniołów, którym nie dane było zaznać dotyku ukochanej kobiety. Jednak to tylko moje zdanie - zdanie zakochanego faceta, więc możesz się z nim nie zgodzić :-)
Hubert Surówka Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Deszcz... to łzy aniołów którzy nigdy nie zaznali niczyjego dotyku. Płaczą... bo nikt nie oszczędził im cierpienia, bo nas ukochali a my nie zadbaliśmy o to by tych łez im oszczędzić. Czasem płaczą za nas, kiedy jesteśmy zbyt dumni i krnąbrni żeby sami nad sobą zapłakać. - to tylko mój komentarz. bardzo mi się ten wiersz podoba.. pozdrawiam i gratuluję
Boginka Lilith Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Dziękuję wszystim za zatrzymanie się na chwilkę przy moim wierszu. I powiem Wam, że wszyscy macie racje, każda z waszysch teorii na temat Aniołów jest słuszna. Przecież inna od mojej nie znaczy gorsza. KD neoton, czyżby faceta zakochanego nieszczęśliwie? Podoba mi się Twoja teoria, na temat Aniołów i kobiecego dotyku. Pozdrwiam wszystkich, Lilith. :*
Rekomendowane odpowiedzi