Duilla Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Rzecz to nader niesłychana pewna pani biła pana tak to mu się spodobało że wypinał d..ę całą pani jest już załamana.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Nie ta pani się nie łamie i przekaże bicie mamie bo choć mama jest leciwa lecz jej werwy nie ubywa.
Duilla Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Lecz mama nie ma skłonności do bicia nieznanych gości i gdy ją kto o to prosi jej czoło potem się rosi i odmawia jegomości.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Lecz to była burdel mama, która niejednego chama, który nie uiścił doli a dziewczynę jej p... to po dupie gdyż wypukła niczym kwaśne jabłko tłukła.
Duilla Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Mogła to być znajoma Ludmiła która też jemu nie raz wpie.....ła Ludmił to przez nią uciekł w Karpaty bo nie chciał chodzić pobity, garbaty
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Baba Herod, baba kat. Ile takich mieści świat?
Duilla Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Nie więcej niż pięć nie mniej niż cztery ale to są już najgorsze CHOLERY.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Gdy potrzeba taka zajdzie to się taki lek wynajdzie, że z hetery będzie łania bardzo chętna do kochania.
Duilla Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Można taką zakuć w dyby dawać jeść jej tylko grzyby po miesiącu będąc głodna baba zrobi się łagodna i pachnąca jako ryby.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Zapach ryby? A gdzie róże? Tylko w Róży się zadurzę.
Duilla Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 A ja dałbym nura w róże co pachnące są z natury ale gdy się w nich zanurze to obedrą mnie ze skóry straszne kolce mają róże.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 To już lepiej skocz w truskawki, do basenu lub sadzawki tam gdzie woda po kolana perfumami jest skrapiana.
Duilla Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 lecz na razie zimna woda moczyć się w niej teraz szkoda może kiedyś najdzie moda ale czy to jest wygoda czy poprawi się uroda?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Żeby zimnej wodzie sprostać trzeba dzielnym morsem zostać wtedy i w przerębla toń wskoczysz albo wsadzisz dłoń.
Duilla Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Raz chciałem w przerębel wsadzić mą dłoń lecz zobaczyłem bezkresną tam toń bardzo mnie wszystko to wystraszyło aż mi się morsem to później odbiło więc odjechałem wsiadając na koń.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Skoro żeś lękliwy taki trzeba było spieprzać w krzaki a nie męczyć zwierze, które w Pegeerze miało żywot byle jaki.
Duilla Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Lecz nikt tutaj nie zamierza męczyć z pegeeru zwierza a gdy Henryk nie dowierza może zapytać Papieża.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Jakby tu powiedzieć Panu - nie zdobyłem jeszcze planu choć mi obiecano, że już jutro, rano udam się do Watykanu.
Duilla Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Plany, Drogi Mociumpanie w tajnym bunkrze są schowane tam dostępu broni straż co ma obrzydliwą twarz.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Skoro plany są schowane przed Papieżem więc nie stanę bo choć mi niektórzy każą nie wdam w walkę się ze strażą.
Rekomendowane odpowiedzi