zak stanisława Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 kochani,mrozy nie zamrożą- powiedział spiker i jak mam nie wierzyć, skoro nadzieją promienieje samotności uśpione w ramionach wykluwają radość w rozgardiaszu ptasim otwarta na słońce tęsknota za kwitła liliowo rannik w cierniowych żółciach niewinnie wabi goniących za niczym spod młodych palców pierwiosnków Chopinem spływa na ziemię nieśmiały dźwięk ukochanej melodii krecie domki są tarasami dla nóg przechodniów sznurówki tańczą na wietrze wiążąc w pary zamiłowanie do wędrówek szepczą z czułością do dziurek od butówkocham świat wiersz dedykowany Spiro
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Zmiany widoczne na pierwszy rzut oka (zaczynając od tytułu). A reszt jak w W. Pozdrawiam Autorkę i Spiro
zak stanisława Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cholinka, juz tak mam że ile razy przepisuję tyle razy zmieniam , nie zawsze dobrze dla treści, dzięki Piotrze,
Spiro Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 ja się ciesze , że chociaż te sznurówki zostały. o dedykacji nawet nie wspomnę bo mi w gardle... to znaczy palce mi drętwieją ze wzruszenia
adam sosna Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 śmieję się zmiany które widzę zaproponowałem (sobie w duchu) :):):):):):):) ++ PS +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ewa_Kos Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Dedykowany - to pięknie być obdarowanym:)))) Pozdrawiam Autorkę z plusem:))))))
M._Krzywak Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Też chce taki wiersz dostac. Chcę!!! Pozdrawiam :)
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niektórym ciągle mało. Dopiero co dostałeś kapitanie.
Beenie M Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Jak dla mnie naj:sznurówki tańczą na wietrze wiążąc w pary zamiłowanie do wędrówek szepczą z czułością do dziurek od butów kocham świat … i dlatego warto wędrować. Świecie nasz!!! Pozdrowienia dla Darczyńcy i Obdarowanego.
bajka-bajka Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 juchu!!!!!!!!!!!!!!!, kochana, bo to juz wiosna pachnie i drzewa kwieciem pokrywa i serce sie raduje.....oby tak dalej.....calusnikuje ;)*
zak stanisława Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 kochani dzięki za życzliwe słowa, te sznurówki właśnie spod klawiszy Spiro wyszły, więc jakże nie miały zostać... :):):) pozdrawiam serdeczności dla wszystkich,
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 treściowo super ale nie po mojemu
zak stanisława Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo nierymnie? szkoda Jacku, pozdrawiam , tak po mojemu!ciepło
Lena Achmatowicz Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 ja już pisałam w warsztacie, wiersz bardzo przyjemnie sie czyta; pozdrawiam:)
zak stanisława Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Leno, a mnie przyjemnie że jesteś moim gościem... spokojności...
Marlett Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Spitro! zazdroszczę:))) Autorkę,pozdrawiam serdecznie:))... ..wiersz piękny.
Spiro Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 to już druga osoba zazdrości. w związku z tym muszę się przyznać, że zazdrość to wspaniałe uczucie. kiedy to mnie zazdroszczą ;)
marek dunat Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 dawno mnie nie było , więc siła rzeczy szukam znajomych . i trafiłem . i miło jest . przeszedłem wierszyk z przyjemnością . jest rytmicznie , sensownie i sympatycznie . :)
pathe Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 e sama nie wiem.ostre słowa szpiczaste w pierwszej strofie i źle się czytało. genralnie lubię Twoje, ale wyjątki istnieją jak widać;) pozdr wisoennie
Rekomendowane odpowiedzi