Ja Mała_Kleopatra Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Ludzie z opakowania po fast-foodzie. Tandetni sztuczni nie - hermetycznie zapakowani. Wszak, plastikowe serca nie wymagają używania. Okłamujemy się z dnia na dzień, że jeszcze potrafimy kochać nie potrafiąc już śnić...
Messalin_Nagietka Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 hermetyczność a plastik to wielka różnica myślę, że masz coś do powiedzenia ale wiersz stanowi malutki wątek spróbuj przy końcu rozmyć go w jakiejś wielkiej sprawie z ukłonikiem i pozdrówką MN
Anna_M. Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dlaczego "wszak" takie wyeksponowane?
Ja Mała_Kleopatra Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 "wszak" to taka przerwa, lekkie wtrącenie. tak troche od niechcenia...
Jego Alter Ego Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 jak od niechcenia to w ogóle wywalić to "wszak", bez tego też czuć ironię i kazdy się domyśli że "wszak". a tylko odstaje i szpeci co do tresci..hm,temat poruszany wiele razy i to sprawniej...jeszcze nie jestem na tak,ale nie jestem tez na nie, wymaga dużo pracy,bo wieje lekką hipokryzją w drugim wersie... pozdrawiam,m.
Rekomendowane odpowiedzi