Henryk_Jakowiec Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Zakończyło się safari łowca także wymęczony wspólnie się więc wypuszczamy gdzie kowboje i bizony. Limeryk nr 93 Pewien kowboj z Gór Skalistych do mustangów narowistych zwykle mawiał - … wasza mać macie mi w korralu stać bez pobudek macierzystych
Duilla Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 On mustangów nie oswoi bo się dzikich koni boi one w niewoli nie chcą się pasać wolą swobodnie po prerii hasać kowboja bólu nic nie ukoi.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Kowboj grzecznie legnie w koi fala szybko go ukoi kowboj z bata trzaśnie lecz nie wiem czy zaśnie bo on się rekinów boi.
Duilla Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Daj mu lasso oraz colta zaraz będzie tam rewolta wszystkie rekiny oswoi orkom z broni przyfasoli choć ma na ślepaki colta.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Znałem ja pewnego ćpuna co to nawet i z harpuna nie trafiał w wieloryba choć to taka „gruba ryba” a nie jakaś tam miruna.
Duilla Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Plemie Dakotów kowboja złapało i skalp z niego zedrzeć siłą próbowało nie udał się manewr kowboj się wywinął i sławnym imieniem wśród indian zasłynął a imię jego .......................................... zapomniałem ten tego...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Pewnie to Buffalo Bill co przemierzał setki mil poprzez prerie i przez góry za nim zaś czerwonoskóry krok w krok szedł cichaczem zwiad bowiem Bill Indianom skradł ich plemienny stary totem i wciąż mówił oddam potem lecz się sprawa przeciągała wtedy wódz Pierzasta Strzała wysłał za nim wojownika żeby zgładził nikczemnika.
Duilla Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Indianie go jakoś inaczej nazwali wszyscy wojownicy bardzo się go bali bo Buffalo Billa i jego kompanię znają tutaj wszyscy; biali i indianie Bill na twarzy dziki w oczach ma kurwiki wszędzie szramy,sznyty lecz wzrok znakomity No a indianina co był jego cieniem zgładził wczoraj rano wapiennym kamieniem rabnął go od tyłu mocno w potylicę aż, wojownik białą ujrzał gołębicę Wódz Pierzasta Strzła co mu pała stała bardzo się go boi Bill go niepokoi.
Rekomendowane odpowiedzi