M._Krzywak Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 z tych dwóch jeden dobry zero ambicji i nikt nie dzwoni wyjebało telefony ja byłem pewien - trefne żetony dusza jak dupa i praca przepony chuj kurwa telefony kraina marzeń i gówno z tego nie klnę już więcej bo nie ma do czego
adam sosna Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 ja - kurwa - przekleństw nie cierpię chyba, że przy telefonie :) +++
Ewa_Kos Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Miichhałł!! Jak ci zazdroszczę! Ja to robię cichutko, żeby nikt nie słyszał; o pisaniu nie wspomnę:))) Ale dobrze ruszyć z posad nudę:))) Pozdrawiam. EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Michał, młodzież czyta, może wypipuj.
M._Krzywak Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Adamie - ja też Premierze - ech... Ewo - ja też po cichutku tylko Stefanie - pip pip pip... (wersja dla młodzieży)
zak stanisława Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 a wersja dla niemowląt? he he ejże Michale, na telefony ty nie czekaj pisz list, nie zwlekaj!!!!! o n nawet na odległośc krótką pójdzie 12 dni j albo i dłużej ciut, to nie ważne cel wymierzony dojdzie, jak weksel do zony.....
Górówka Meduza Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 motyla noga! ale żeś pan z tymi przekleństwami wyjechał aż w uszkach świszczy dziób w ciup natychmiast
M._Krzywak Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Stasiu - po pierwsze poczta kradnie, po drugie - podobno przez komputery czeka nas wtórny analfabetyzm - i nie będziemy umieli pisac. Zostaną nam polifoniczne dzwonki z wierszami na Walentyki, a wiersze te będe pisac ja i zbierac mamony masy, tysiące wręcz dolarów. Górówko Meduzo - a co najciekawsze - zamierzam wiersza upublicznic - nie wiem, na ile cenzura i dobry ton pozwalają - ale pal to licho.
Marlett Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Signore Capitano, siarczyście, cholera! PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 No i jeszcze;+++++++++++++++++, jak szaleć to szaleć;)))
M._Krzywak Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Ano żem sobie poklął. Za dużo? Za mało wręcz! Marlett - dzięki za pluski i plaski, możliwe, że pójdzie po "windzie".
jacek_sojan Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Michale...na tym tekście powinieneś klęczeć do zakończenia okresu postu, czyli do Wielkiejnocy; J.S
M._Krzywak Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Marlett - winda to w góre i w dół, w góre i w dół, telefon się tylko łapie :) Jacku - ja mogę, mogę przyklęknąc, mogę. Nie mogę tylko obiecac, że to już się więcej nie powtórzy :)
Eugen De Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 z tych dwóch jeden dobry zero ambicji i nikt nie dzwoni wyje - bało telefony ja byłem pewien - trefne żetony dusza jak du -pa i praca przepony ch- ujkur -wa telefony kraina marzeń i gów -no z tego nie klnę już więcej bo nie ma do czego Michale! Taki mały kamuflaż słów!
M._Krzywak Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I to niezły! Ale ja naprawde chciałem pokląc. Połamane to nie to samo. Dzięki.
Madlen ka Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 jakies nocne to byly telefony bo takie wypatrzone od wulgaryzmow,nie lubie wulgarnosci w wierszach...czasem bym nawet w swoich cos dodala ale co za duzo to i swinka nie chce,pozdro
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 No nie kilka dni mnie nie było a tu takie granie. Mam nadzieję że nie zareagowałeś tak na mnie, bom się na kilka dni do Krakowa wybrał :)))))))
Rekomendowane odpowiedzi