Sebastian_Pietrzak Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 modelek do sesji, bo dopiero się uczę fotografiki i muszę na kimś poeksperymentować:) podaję link do mojej galerii aby nie było że ściemniam:) http://swoland.digart.pl/digarty/ zapraszam z propozycjami:)
Olesia Apropos Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 ja mogę nawet nago (mam doświadczenie) ;)
magikk Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 ja tez mogę, ale jestem owłosiony (potrafie być modelkĄ). wymagam choć jednej fotki w stringach, reszta to kewstia twojej wyobraźni.
Atena Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 ja też, ja też! :) a może taka poetycka sesja?:P
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to do mnie trzeba mieć cierpliwość bo zanim ustawię Cię abyś odpowiednio w kadrze wyglądała to trwa kilka minut zgłoszę się na gg oki?:)
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poetycka czyli..?:)
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak zobaczę to uwierzę:)
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wystarczy już że ja jestem owłosiony:)
Patryk_Nikodem Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 nie zgłaszajcie się do niego. to zboczeniec!
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panie Patryku gdybym był zboczeńcem to chyba bym nie podawał adresu mojej galerii skąd łatwo mnie namierzyć, poza tym publikuję na tej stronie już 4 lata i żadnych problemów ze mną nie było więc proszę nie robić dymu wokół nieznanej panu osoby bo to źle o panu świadczy a nie o mnie
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo ja wiem:)
Dorma Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Modelki z całej Polski wchodza w gre? Bo jakbyś do mnie przyjechał to nie ma sprawy :) Nadaje się na modelkę
Olesia Apropos Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 czizys, jakie my wszystskie jesteśmy SAMOKRYTYCZNE:D ja też się nadaję
Atena Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poetycka czyli..?:) wiesz, to ty jesteś artystą, ale skoro werbujesz na forum poetyckim... :) mogłoby być ciekawie:)
Patryk_Nikodem Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panie Patryku gdybym był zboczeńcem to chyba bym nie podawał adresu mojej galerii skąd łatwo mnie namierzyć, poza tym publikuję na tej stronie już 4 lata i żadnych problemów ze mną nie było więc proszę nie robić dymu wokół nieznanej panu osoby bo to źle o panu świadczy a nie o mnie trochę poczucia humoru panie Sebastianie
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nie mogłabyś mieszkać bliżej Bydgoszczy?:)
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panie Patryku gdybym był zboczeńcem to chyba bym nie podawał adresu mojej galerii skąd łatwo mnie namierzyć, poza tym publikuję na tej stronie już 4 lata i żadnych problemów ze mną nie było więc proszę nie robić dymu wokół nieznanej panu osoby bo to źle o panu świadczy a nie o mnie trochę poczucia humoru panie Sebastianie jakby przy Pana wypowiedzi była buźka to bym wziął za żart, a tak odebrałem to osobiście:)
fr ashka Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 Sebek, w Bydgoszczy nie ma żadnych modelek? :))
Rekomendowane odpowiedzi