Duilla Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Gdzieście się podzieli ""Dranie"' ;-) mamy tutaj miłe Panie co rymami tu czarują odpowiedzi oczekują bo się znudzi Im czekanie. Nie obraźcie się na dranie pieszczotliwe określenie może wzięło Was już spanie? albo z lodówek jedzenie.
Duilla Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 wszystko to są tylko żarty dobry żart jest tynfa warty.
HAYQ Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Skoro jest aż tyle pań - zgłaszam się (jako ten drań), bom jest czuły na wołanie, zwłaszcza, gdy chodzi o panie.
Duilla Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Panie się niedoczekały albo nad biurkiem zaspały?
HAYQ Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Cóż, kobieta zmienną jest - to był pewnie jakiś test.
Duilla Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Żeby tylko nie ciążowy bo do nich już nie mam głowy gdy kobieta na test siusia spodziewać się może dzidziusia jak teraz moja Żonusia.
HAYQ Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 No... to Wielkie Gratulacje!!! Witam w gronie dumnych "tatów" A jak przyjdą już wakacje... przekaż żonie... łąkę kwiatów.
Duilla Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Serdeczne Ci dzięki wiem, że ją czekają męki naturalnie przy porodzie lecz to już tak jest w przyrodzie chyba mam już lęki...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Bać się trzeba przed nie po teraz będzie z górki szło.
zak stanisława Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panie nie zaspane lecz nad biurkiem piszą wiersze ciurkiem a śniegiem myśli zasypane
HAYQ Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pięknie to ujęłaś Stasiu (o tych myślach nad biurkiem) myśl jest przednia, więc doradzam - zrób zeń... miniaturkę. np.oczy zapłakane (czasem) ronią wiersze ciurkiem myśli zasypane śniegiem bielą się nad biurkiem
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Zapłakane wiersze ciszą osuszane wyleciały sobie przez okno nad ranem. A gdy spojrzę w górę to na niebie chmurka jawi mi się wierszem jak ta miniaturka.
Rekomendowane odpowiedzi