zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 gęstnieje.gdzieś wrony pogubiły gniazda w puchu główka dziecka strząsa moje zmartwienia za przyzwoleniem napycha w kieszonki białe szaleństwo z kącika mnie promyk zlizuję z ust błyszczyk uśmiechając się całą szerokością ramion tulę filigranową postać zaproszenie do przewietrzenia zadumymojej kochanej Julci >
Spiro Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 ładny klimat. zimowy, zadumany i rodzinny. Z tego moje tylko - zimowy i zadumany, więc z tym większą ciekawością czytam i wczuwam się w klimat rodzinny. gdzieś wrony pogubiły gniazda w puchu -> coś nie brzmi z kącika mnie promyk zlizuje z ust błyszczyk -> chyba wiem o co Ci chodziło, ale i tak nie bardzo Pozdrawiam, S
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 .....w puchu główka dziecka.... w kąciku mnie promyk... (nadzieja) zlizuje błyszczyk z ust... żeby pocałować maleństwo.... to taki wiersz nie na jedno czytanie... dzięki Spiro, że choć ty jeden raczyłeś.... pozdrawiam ciepło ES
egzegeta Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 chwileczkę - nie tylko Spiro ja też czytałem, tylko nie mam do czego się zaczepić :) Ładny obrazek pozdrawiam
Michał Barański Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 rzeczywiście, nie na jedno czytanie, ale co już teraz mogę powiedzieć:uśmiechając się całą szerokością ramion tulę filigranową postać dla mnie bardzo ładne, bardzo obrazowe, plastyczne, dużo emocji. ciąg dalszy: pouczający:) pierwsza strofa - zawiła trochę jak dla mnie. ogólnie na plus, ładnie ochwycony moment. słońca, Michał
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to miło egzegeto że czytałeś, ale tylko cynkujesz gdy sie czepiasz, inaczej nie? he he tym mocniej pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Bez trzymanki niebezpiecznie, ja też sie wczytałem i chcę tym mocniej, i pozdrawiam, tym mocniej, Stef.
rajs Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Jaka ciepła ta zima! Poza tym, że sympatyczny, przede wszystkim - poetycki! I przemyślany ! Chyba każdy zależnie od nastroju znajdzie tu coś dla siebie. bardzo mi się podoba wielki plusik pozdrawiam
Spiro Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raczyłem. i nadal się raczę. bardzo mi się podoba. miałem na myśli: -czy potrzebne jest "gdzieś"? -w kąciku czy z kącika? - inaczej się czyta bardzo lubię co i jak piszesz. dużo ciepła i optymizmu. naprawdę pomaga. i będę dalej śledził. S
MoonLight Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ładny wiersz ...Później znikasz na długo, ale ja nie zapominam tego. I dlatego wracasz tu do mnie, żeby rozsypać się znowu koło mnie...
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raczyłem. i nadal się raczę. bardzo mi się podoba. miałem na myśli: -czy potrzebne jest "gdzieś"? -w kąciku czy z kącika? - inaczej się czyta--- z kącika mnie... to białe szleństwo... he he bardzo lubię co i jak piszesz. dużo ciepła i optymizmu. naprawdę pomaga. i będę dalej śledził. S ech, Spiro, ty to potrafisz nalać kufel optymizmu, fajsko to czynisz, pozdrawiam jeszcze raziczek
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moon, witaj ,ładnie wpadłaś ...he he i dziekis,
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 rajso, Michale, miło mi was gościć, gdybym mogła to herbatką z malin, pozdrawiam ciepło Steff, a jużem myslłą ze zapomniałeś o mnie, he he, tym najgoręcej rumowo, tak po marynarsku.pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Po lekturze żałuję że tak mało w te kieszonki białego szaleństwa w tym roku można powpychać. Pozdrawiam PS. A mi się białe szaleństwo kojarzy z białym serem na śniedanie na koloniach.;) Jak ktoś nie lubił to też w kieszenie chował. ;)))
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he, he dokładnie, tak było!
ot i anka Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 anko, zdrobnienia przestaną gryźć jak je polubisz, jak swoje ciało. buziam ze szczecina,
ot i anka Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 a ty co tu nagle z ciałem wyskakujesz?:) ja polubiłam odkąd ostatnio focić je zaczęlam;) pokazywałam ci?? a zdrobnień- nigdy!!:D
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dobra jak napiszę- z kąta mnie? -dziwnie brzmi, -promienie są duże.....więc?... PeSy, nie pokazywałaś....
ot i anka Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 nie widze cię na gg. tu masz;) http://www.fotoik.pl/?akcja=autor&rid=24234
Rekomendowane odpowiedzi