Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Opuszczamy Węgry, bajaderę, jaja bo na Bajkonurze lotnik się nastraja. Limeryk nr 82 Kosmonauta z Bajkonuru ten co krochmal lał do żuru mawiał zawsze tak: rebiata gdy odlecę z tego świata to w kosmosie będę guru.
HAYQ Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Jak mówił, tak zrobił - wzleciał ponad chmury (czy w guru to nie wiem), lecz wiem, że do góry.
Duilla Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kosmonauta kawał drania wszak to partia mu zabrania krochmal lać do żuru nabawi się duru brzusznego ten Wania.
HAYQ Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Pewien astronauta z NASA przyłapany na golasa rzekł: yes, yes... (yes - znaczy siur) - ja też krochmal leję w żur, zamiast jajek... jest biomasa.
Duilla Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 W wielkim promie na golasa każdy astronauta hasa bo to forma jest treningu kręci ich jak na dopingu za to leci jeszcze kasa.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Nie tyle on hasa bo jak pisze prasa facet pości w nieważkości i mu spada masa.
Duilla Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Z czego spada mu ta masa czyżby z bioder wkoło pasa?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Tego nie wiem bo niestety zapodziałem gdzieś gazety ale coś mi świta w głowie, że mu podupada zdrowie od kosmicznej diety
Duilla Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Może tam w kosmosie natknie się na Łajkę ona teraz w nosie ma tę ziemską bajkę fruwa po orbicie paląc sobie fajkę.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 A kto drogi im skrzyżuje skoro Łajce węch się psuje a do tego pies jest stary i choć nosi okulary to i tak zezuje.
Duilla Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Łajka kurs już wprowadziła autopilota włączyła teraz niecierpliwie czeka i z radości głośno szczeka z astronautą będzie piła.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Nic z tych rzeczy bo choć szczeka to i tak się nie doczeka a tym bardziej nie napije bo ten nicpoń odkąd żyje innym nie dał nawet deka.
Duilla Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Astronaucie tam w "sputniku" bardzo się zachciało siku a tam nie ma toalety i wychodka brak niestety za to butelek bez liku.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Widać, że to sprawa cienka, mógł więc podejść do okienka i przez lufcik łeb wychylić i w kosmosie mocz rozpylić.
Duilla Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Za sikanie w stratosferze sąd wysoką karę bierze mocz ozonu warstwę niszczy doprowadzając do zgliszczy ziemię w bardzo dużej mierze.
HAYQ Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Przez to niewinne lanie, świat się kloaką stanie. Bo kiedy chmury z-moczy, śnieg... żółty - tak zaskoczy, że Zenek też nie wstanie.
Duilla Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Wybacz HAYQ nie znam Zenka i to dla mnie jest udręka mógłbyś sylwetkę przedstawić chciałbym sobie to przetrawić no, chyba że Zenek pęka.
HAYQ Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciężko byłoby tłumaczyć, zwłaszcza, że to czaaaasy dawne lecz jak chcesz, możesz zobaczyć, czy sprzątanie jest zabawne. http://www.youtube.com/watch?v=av-iFz3r17s
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Pamiętam Zenka z tamtych lat lecz dziś przyjemnie było bo kiedy Zenek śpiewał mi to jakby lat ubyło. I znów powrócił tamten czas, ożyło znów wspomnienie gdy Andrzej jak za dawnych stepował znów na scenie
Rekomendowane odpowiedzi