Espena_Sway Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 studentom z Cieszyna Gdzieś znajduje się takie miejsce numer 103 w którym spotykają się czwórki a zielone parapety są reinkarnacją roślin sufit zawieszony wysoko a niżej czuję się jak błogosławiona między nimi przepływa ciepło z elektrowni jądrowych na regałach leżą rekwizyty z szybkich podchodów w libacje rumem i colą płynące tylko tutaj gramy w puszkę nożną
Karol_Cioł Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Fajny sentymentalny obrazek, aż żal człowieka bierze, że nie dane mu było mieszkać w akademiku.
a._mrozinski Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgadzam się z Karolem. Od siebie dorzucę, że bardzo dobry tytuł. a. mroziński
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 To były lata. Wiersz, który (jak wielu innym) przypomina minione czasy. Ach, jeszce raz pójść na kawę do Ikara, posiedzieć Na Przyzbie przy piwie. I nieśmiertelna puszka nożna :))) Pozdrawiam i dziękuję za wywołanie wspomnień
jasna Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Też mi się spodobał i tytuł i wiersz i... puszka nożna. Aż się uśmiechnęłam do wspomnień :)) +bdb - do indeksu!
Espena_Sway Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe ja mieszkam tylko weekendami ale to wystarczy :P serdecznie Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, dzięki :) geneza tytułu - chłopaki mają w pokoju w szafie garnki, jedzenie itd. jak to zobaczyłam to pierwsze, co powiedziałam - wow, istna kuchnia w szafce :P serdeczności Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się :) nie spodziewałam się tylu pozytywów :P serdecznie Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze się w indeksie przyda :P szkoda, że poetyki nie mamy ;) serdecznie Espena :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja też pozytywnie i pozdrawiam pozytywnie. Ogólnie pozytwny Stefan.
M._Krzywak Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ja miałem nad głową studenciaków, co tak łupali, że aż mi się lampa trzęsła nad głową (do czasu oczywiście, do czasu...) - może to Wy??? Tym niemniej się podoba. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 "przepływa ciepło z elektrowni jądrowych"--- Espeno, pamiętam kiedyś się mówiło tak na piersi, he he ale niezle to skompletowałaś z parapetami....pozdr ES
Niewierny Tomasz Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Dobre Espeno! Łatwo przyswajalne, bez zbędnych kombinacji, i bliskie studentowi;) Pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 nie ma jak studiować;) z tą kuchnią to od razu wykumałam- w końcu ma się znajomych w różnych dziwnych miejscach mieszkających;) fajnie, fajnie. pozdrawiam
Ela Adamiec Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 ciepły, "ludzki", taki na zawsze, kartka z przeżyć ...ech fajny:) pozdrawiam:)
Ewa_Kos Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 A ja pamiętam i z tymi garami u chłopaków w szafach najprawdziwsza prawda:)) Zręcznie to zawinęłaś w ciekawy text:)) Pozdrawiam biało! W końcu napadało nam śniegu. EK
Luthien_Alcarin Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 jako aktualna studentka nie moge podejsc obiektywnie:) sie podoba;) Podrawiam Agata
Espena_Sway Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja pozytywnie dziękuję. [ostatnio co chwilę poztytywnie :P] serdecznie [pozytywnie] Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, jeśli dużo pili, to może ktoś z Cieszyna ;) dziękuję i pozdrawiam Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, u nas koleżanka wymyśliła na facetów że oni tak grzeją, bo mają elektrownie jądrowe :P serdeczności Espena :)
Rekomendowane odpowiedzi