Anastazja.P Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 przeszłość sama odnajduje ludzi którzy kiedyś kształcili siebie w różne figury dla oczu i litery dla rozróżniania stanu spotkałam znajomego przypomniał mi, że kiedyś rozważaliśmy, które zwierzątka łatwiej jest wychować na posłuszeństwo i o wyższości gatunku czasokres następne piwo miało być z pianką i z wkładką nowych argumentów umówił się ze mną w południe i z wieloma też - zaocznie punktualny był i z klasą się żegnał w nagrodę pójdę z kwiatami zwłoki wystawią godzinę wcześniej
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Żywy trup? ;) Czytelne przesłanie (mam nadzieję, że tym razem mam bingo!). Tak ogólnie chyba chodzi o sprzeciw przeciw ułożeniu (umarciu za życia ;) w formach zachowań i wypowiedzeń. "Kiedyś" a "kiedyś" to jednak różnica (a nie widać ;) "wita się" mogłoby wypaść (trochę zaburza tok wywodu) "i o wyższości..." powinno spaść niżej (warto wyeksponować - bo to charakterystyczne - dla tego gatunku ;) W sumie - w twoim stylu, i choć momentami zgrzyta mi na plombach, nieźle. b
Anastazja.P Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgrzyta - jak umarcie to umarcie, żywe trupy omijam :)
Anastazja.P Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nieistotnie - jest po śmierci - to akurat trafne ! :)
Rhiannon Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Moim zdaniem chodzi o to, że nigdy nie wiemy, kiedy nadejdzie śmierć. Znajomy poumawiał się z tyloma osobami, a tu nagle... "Zwłoki wystawią godzinę wcześniej". Niezłe. Pozdrawiam, R.
Anastazja.P Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak i owszem :) acz poumawiał się ze wszystkimi w jednym czasie, bo.." nagle" ...
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Dlaczego w ciemno ta randka skoro z przyjacielem??- to podstawowe pytanie. "z innymi zaocznie" Moim zdaniem utwór na pół gwizdka, popraw coś, a ja chętnie zajrzę drugi raz. pozdrawiam jimmy
Messalin_Nagietka Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 długi CIę nie było Ana - ale powrót ze smaczkiem z ukłonikiem i pozdrówką MN
Anastazja.P Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Dziękuję za komentarze, wiersz troszkę zmieniłam, bo tak i już :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! I tu się zgadzam! Stanowczo, jasno i klarownie, czasami bywa, że dopiero po czasie przychodzą lepsze słowa. Teraz to 100% dałaś od siebie. Pozdrawiam Jimmy
Eugen De Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 przeszłość odnajduje sama ludzi, którzy kiedyś kształcili siebie.... a nie "kształtowali" w tym wypadku? w różne figury dla oczu i litery dla rozróżniania stanu spotkałam znajomego przypomniał mi, że kiedyś rozważaliśmy, które zwierzątka łatwiej jest wychować na posłuszeństwo i o wyższości gatunku czasokres następne piwo miało być z pianką i z wkładką nowych argumentów umówił się ze mną w południe i z wieloma też - zaocznie punktualny był i z klasą się żegnał w nagrodę pójdę z kwiatami zwłoki wystawią godzinę wcześniej Utwór jakby dwa w jednym - od połowy jakby niedokończony dystych, a początek z innych rytmów.
Anastazja.P Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 "a nie "kształtowali" w tym wypadku?" Nie. Można się kształcić i kształtować
Anastazja.P Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! I tu się zgadzam! Stanowczo, jasno i klarownie, czasami bywa, że dopiero po czasie przychodzą lepsze słowa. Teraz to 100% dałaś od siebie. Pozdrawiam Jimmy Dziękuje :)
Eugen De Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale i tak ten twór jest poza jakąkolwiek formą (a właściwie bez formy!) i rytmem!
Anastazja.P Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale i tak ten twór jest poza jakąkolwiek formą (a właściwie bez formy!) i rytmem! się nie znam
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawracanie pały - do odrabiania lekcji marsz ;P
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wujek Dobra Rada? Jimmi - nie za ogólne te belferskie uwagi? jakby Ci pani od przyrody tak powiedziała (Jimmi popraw coś w swoim image, chętnie jutro obejrzę ;) - to co byś zrobił?
Oxyvia Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Dobry wiersz. Ciekawy. "Randka w ciemno" - ze śmiercią? A życie - to umówienie się z wieloma ludźmi równocześnie? I również "w ciemno"? Tak, dobry, niewątpliwie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Wiersz bardzo ciekawy, komentarze trochę przeszkadzają. Pozdrawiam, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi