HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Chociaż prawda na jaw wyszła, to konkluzja w sukurs przyszła. Bo: co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie!
BlaCha Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Wojewodzie wolno wiele podobnie co tym w kościele Policjantów oszukiwać Prawo Jazdy wyłuskiwać
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Jak się w państwie prawa - łuska kiedyś się przekonał Kluska. Dzisiaj prawo się nagina, za przestępstwa - napomina (jeśli jesteś swój) Nie... to taki ch...!
zak stanisława Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Chociaż prawda na jaw wyszła, to konkluzja w sukurs przyszła. Szydło z worka ,chyc na ziemię pozszydłować ludzkie plemię Nie wykoli oczu starosta wojewodzie, bo na jednym pojechali smrodzie.
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Tu się mylisz droga Stasiu, Już po sprawie - w tym przypadku, więc uzyję parafrazy, nakłamałeś: "żegnaj dzia... dku."
zak stanisława Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 ta przestroga dla mnie sroga ja też czasami kłamię a że krótkie nogi mam więc czym prędzej zmyślam następne klamstewko ..... pozdr ES
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Lecz wyznanie Twoje szczere, on zaś, tak jak z nutek kłamie. Jutro rzekłby, że rowerem wiózł go tylko ktoś na ramie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Po co zaraz rower, hulajnoga, wrotki do pieszych wędrówek poczuł gość ciągotki. On szedł sobie z rana pieszo na spacerek a obok przejeżdżał rzeczony rowerek. Cyklista na bani trącił wojewodę przez co go naraził na wstyd i na szkodę.
HAYQ Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Na nic też się zdało tłumaczenie kaczki... więc nie podjechało BMW, lecz taczki.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 A mówili twardziel wtedy gdy się zeźli. Był zły bo podskoczył a więc go wywieźli. Na zimową, szarą, podeptaną trawę. Za to że w przeszłości pochachmęćił sprawę.
Duilla Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 jadłem wczoraj rosół z kaczki i dostałem po nim s....ki.
Rekomendowane odpowiedzi