Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Nauczyciel we wsi Tymień rzekł do ucznia, proszę wymień minerału skrawek mały choćby z osadowej skały - uczeń na to, to jest krzymień.
HAYQ Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Tak ten krzemień mu spasował, że używał go jak draski. Potem wziął go pomalował w bardzo ładne szare paski. Pociął w plastry, poobrabiał i z tytułem protoplasty stworzył bardzo słynny krzemień znany dziś, jako pasiasty.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Więc nauka w las nie idzie skoro są wyniki. A czy raczysz podpowiedzieć - drogie te kamyki? U mnie głazów na lekarstwo ale jest pospółka. Gdy przepłuczę i posklejam wyjdą zgrabne kółka. Tylko nie wiem czemu one posłużyć by miały. A bezsensem żeby u mnie ciągle zalegały.
HAYQ Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Beckham ma z nich złote do mankietów spinki. Kamień - cztery złote, reszta to już kpinki. Ponoć za te cuda dał parę tysiaków - ale nie złotówek... Ha, ha, ha - funciaków!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 To on taki ciemny czy forsiasty taki, że leciutką rączką wydaje funciki. Ja mam niby srebrne ale za to tanie, gdy spytałem –ile? Cztery dychy panie. Rzekła ekspedientka a więc je nabyłem przez co na uszczerbek budżet naraziłem.
HAYQ Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Cóż faktycznie nie jest chłopak to ubogi, lecz mu nie zazdroszczę, bo ma krzywe nogi. Tak to jest gdy w piłkę gra się wciąż kopaną. U nas ma niejeden krzywą i drewnianą
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Lecz ma też niejeden kapitalik spory a wszystko za sprawą piłkarskiej „camorry”
Duilla Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Podobno z reklamy perfumy promuje i miliony funtów za to inkasuje.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Zwyżka - forsy do portfela. Zniżka - bramek, które strzela.
Rekomendowane odpowiedzi