Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Pewien Hiszpan z Aragonii co sentyment miał do koni kiedy zboczył nieco z toru nie chciał plamy zmyć z honoru i za końmi dalej goni.
HAYQ Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Na honorze nie da rady. Gdyby ją gdzieś w majtach strzelił, to, nim świt by wzeszedł blady plamę Ace by wybielił. Sprawa jednak jest tu inna, taką plamę na honorze jak wieść niesie - nawet gminna zmyć jedynie honor może. Jeśli jednak tego nie chce, sądząc, że jest jak ze stali plama w duszy, jak w podszewce w końcu dziurę mu wypali.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Gdyby było tak w istocie każdy z nas by siebie w złocie kazał kąpać bo w kąpieli dusza złotem się „wybieli” a gdy będzie wybielona nic nas wtedy nie pokona bo my prawie niczym święci czyści, złoci choć nadęci.
HAYQ Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Lecz nie zmyje złota szczotka, gdy zalega brud od środka. Tak, to można - mówię szczerze wymyć syf w kaloryferze.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Plamę można przykryć plamą i nie będzie juz to samo bo ta z wierzchu będzie lżejsza bardziej świeża, przyjemniejsza. Tą pod spodem zatuszuje i już nikt nie powie szuje, co najwyżej nie farciarze - czyżby plamę plamą zmażę?
HAYQ Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Plamy plamą nie przykryjesz, bo urośnie w wielką kupę, lecz nim innych plam użyjesz do tej pierwszej użyj lupę.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Że co, że już przestarzała? Że co, że jest taka mała? A może ją pod mikroskop? A osłuchać przez stetoskop?
HAYQ Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Plama jest nierówna plamie, w każdej jednak jest przyczyna, gdy przyczynę się przełamie łatwiej odkryć w czym tkwi wina.
Duilla Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Nie takie plamy w tym kraju mamy i ich nikomu innemu nie damy Nie powód do dumy plama na honorze a u polityków z milion plam jest może.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 W swej kolekcji mam bez liku tłustych plamek w notatniku. Tu golonka, tam schabowy a tu smalczyk jest wieprzowy lecz gdzie mi do polityków.
Duilla Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja się staram plam unikać bo je trzeba ACE psikać a ja jestem uczulony na tych środków skład złożony.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Po co, na co zaraz Ace nie wystarczy Ci śliniaczek lub serwetka na kolana bo czyż nie tak proszę pana?
Duilla Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 wszędzie można się poplamić i serwetka nie pomoże w szkole, w pracy, w autobusie rzekłbym nawet i na dworze.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ale to są zwykłe plamy i już nie są wcale tłuste więc wystarczy mieć przy sobie mokrą gąbkę oraz chustę.
Duilla Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Słyszałem to w barze więc Wam wnet przekaże: "Była plama, nie ma bluzki bowiem proszek był od Ruskich"
Rekomendowane odpowiedzi