Duilla Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 By uczynnym być kolegą i zarobić coś do tego pewien Ludmił się zatrudnił jako burdel tata w burdelu w karpatach lecz nie wiedział sierota że to ciężka jest robota no bo gdy klientów mało trzeba służyć własną pałą a pała Ludmiła się dawno zużyła i miała wpływ na to żle przebyta kiła z tego wniosek płynie jeden to, że burdel to nie Eden.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ja akurat tu, w tej sprawie doświadczenia nie mam prawie choć z burd Ele wyciągałem tłumaczyłem i błagałem jak to zwykle na zabawie.
Duilla Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jako, ze Ludmiła wylali z roboty no bo jego kiła narobiła psoty Dziewki wypryszczyło buzie napuchnięte nie jest teraz miło nie są już ponętne Gdyby mu się chciało szukać pracy nowej może by wydało w agencji pogrzebowej choć zgoła odmienny tej agencji profil żaden już brzemienny nie będzie pedofil Kariera Ludmiła powoli się kończy może jego miła weźmie go do Bończy.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Nic tu kupy się nie trzyma bo w burdelu owe panie muszą gdyż to jest regułą aktualne mieć badanie. I to samo dotyczyło pewnie także i Ludmiła a więc wątpię by dyrekcja go bez badań dopuściła. Gdyby jednak przeoczono to i tak na tym etacie zakazane ruszać panie jest szczególnie burdel tacie. A już całkiem się nie godzę by pedofil był brzemienny no bo kto i jakim cudem wrobił go w ten stan odmienny.
HAYQ Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Brzemienne bywa w skutki emplois prostytutki. Bo w końcu nie wytrzymasz gdy ci nabrzmieje image.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jeśli chodzi o emploi czyli co kto komu to ja wolę żeby żona dała mi to w domu. Po burdelach się nie szlajam choć nie jestem święty jeszcze taka mnie przytrzyma i płać k … * alimenty. * kwoce
Duilla Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Mówili w wiadomościach o kilku gołych gościach w tym także o Ludmile co wyrwał się na chwile bo go łamało w kościach.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Pora to nie odpowiednia chyba, że chcą by im przednia czyli męska awangarda stała się nadzwyczaj twarda.
Duilla Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Stało przy burdelu wielu ale tylko jeden "Cwelu" do środka miał wstęp wzbroniony bo cierrpiał na przypadłość przepony nabawił się tego w PRL-u
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Inny obrać mógł kierunek gdy chciał zrobić opatrunek albo zgłosić na leczenie bo w agencji prześwietlenie nie wchodzi w rachunek.
Duilla Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Kasa chorych pokwituje to, że Ludmił dziś choruje to, że jeszcze ma on dreszcze no i wymiotuje.
Rekomendowane odpowiedzi