Henryk_Jakowiec Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Raz w Krakowie pewien Krakus wskoczył sobie na abakus. Przyjechała straż pożarna lecz nadzieja była marna bo nie poczyniono zakus.
HAYQ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 A czy nie był to Lajkonik, lub garbaty świntuch - dzwonnik? Pierwszy - widać czym się szczyci. Drugi zaś - ma wszystko w rzyci, I abakus też... (ukłonik).
Duilla Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Na abakus? Trudna sprawa to na wspinaczkę zakrawa Może był to Sergiej Bubka i o tyczce skoczył dudka A być może smok z Wawelu jak to było przyjacielu?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skoro dzwonnik to „panienka” a abakus kolumienka to i owszem jest możliwe, że praktyki obrzydliwe czyni no a potem stęka.
HAYQ Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dzwonnik, to panienka nie jest, tylko z Notre-Dame koleżka, który orientacji rejestr zmienił, odkąd z mnichem mieszka.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Tak czy owak ktoś panienki musi pośród nich mieć role bo inaczej po co z sobą mieszkaliby dwaj głupole.
HAYQ Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 A ja myślę - oni oba lubią grzebać se w podrobach. Oby tylko im nabiały się w tym szale nie splątaly.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 To w tych sferach jest znamienne, że te role są wymienne, a to w jakiej kolejności to jest fazą namiętności.
Duilla Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ja sie na tym nie wyznaje jakie tam są obyczaje.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Gdy chcesz liznąć tego smaku. Sam w to musisz wejść chłopaku.
Rekomendowane odpowiedzi