ot i anka Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 kobieta szuka spokoju do wynajęcia. lokalizacja obojętna, standard byle jaki. cena nie gra roli. zgasły światła na korytarzu. poszarzyły się źrenice szukając jakichś kształtów dogorywających cieniem. nie wiem dla kogo te kolorowe ściany. warunkiem istnienia jest atmosfera. obecność przedmiotów ma podobne znaczenie. kupiłam kolejny klimatyczny obrazek. kontr frontuję się codziennie z drzwiami wychodząc z założenia, że nawet gdyby wywrócić ściany na lewą stronę nic się nie po prawi.dojazd może być niedogodny. to już nie ma spaczenia.
teraa Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 nie rozumeim tych słownych przewrotnosci. a sama idea w takiej formie była juz az nadto naduzywana. ale fajnei ze są korytarze - uwielbiam korytarze
ot i anka Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 których przewrotności?:) ja lubię. tak myslę- tak piszę;) pzdr
teraa Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 te kontr frotno cos tam, spaczenia na konieć. to wszystko zabawa z językiem. ale dla mnie to nic nie wnosi pozdrawiam :)
Olesia Apropos Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 a mnie się podoba, Anuku (tylko nie myśl, że chcę wydębić kolejne zdjęcia... nieeee, nieee - wcale...)kontr frontuję się codziennie z drzwiami wychodząc z założenia, że nawet gdyby wywrócić ściany na lewą stronę nic się nie po prawi. to jest najlepsze i nie słuchaj Bartka;) (napisz wiersz o chodniku to padnie) pzdr/o.
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 A mi się też podoba.
Eugen De Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 kobieta szuka spokoju do wynajęcia. lokalizacja obojętna, standard byle jaki. cena nie gra roli. zgasły światła na korytarzu. poszarzały.............a może bez formy zwrotnej? źrenice szukając jakichś kształtów dogorywających.......tu zaprzepaszczony rytm cieniem. nie wiem dla kogo te kolorowe ściany........unikałbym: jakichś, te! warunkiem istnienia jest atmosfera................no nie tylko! obecność przedmiotów ma podobne znaczenie. kupiłam kolejny klimatyczny obrazek. kontr frontuję się codziennie z drzwiami ........czy "kon frontuję"? wychodząc z założenia, że nawet gdyby wywrócić ściany na lewą stronę nic się nie po prawi.dojazd może być niedogodny. to już nie ma spaczenia. Dziwnie brzmi..., hm
zak stanisława Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 anko, dobre, ale te ściany na lewą stronę już gdzieś były,(chyba u Martyny) wiem że ciebie stać na coś bardziej oryginalnego... pomyśl, cmokam ES
Tali Maciej Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 wiersz przeczytałem z trudem, ponieważ używane słowa aż zmuszają do nadgorliwego literowania np. poszarzyły się, a pierwsze skojarzenie pada na poszErzyły "dogorywających" ==. już to Eugen naświetlnił, raz traci się rytm a nawiasem mówiąc słowo jakby nie na miejscu jakby na siłę i również Eugen dobrz prawi fraza z drzwiami naj naj pozdrawiam
Fagot Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 A ja to już gdzieś chyba czytałem :-) jak zwykle gra słów i jak zwykle przypada mi to do gustu :-) Pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Również uważam że wiersz ciekawie opisuje ten pokój pozdrawiam Waldemar.
Rekomendowane odpowiedzi