Duilla Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Pewien samuraj z miasta Osaka nie nosił miecza ale miał tasaka nieżle nawet szło mu tasakiem władanie wiedziały o tym w szczególności panie dopóki sobie nie rozpłatał ptaka.
Beenie M Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 no bo kto to widział? samuraj z tasakiem? długo nie pożyje z rozpłatanym ptakiem. tylko czyn seppuku tę głupotę zmaże innym samurajom przestrogę pokaże
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ależ to jest pestka dla ornitologa, taka mała wstawka nie żadna przestroga. On wie doskonale, że ptak rozpłatany może być fachowo, spermą posklejany. A biedny samuraj będzie miał nauczkę, zamiast ciąć tasakiem będzie walił tłuczkiem. Bo choć ptaka stłucze (mówiąc prościej zbije) to jeszcze łachmyta rozkosze przeżyje.
Duilla Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Samuraj honorowy tłuczek - nie ma mowy może jakaś gejsza tylko taka lżejsza by nie uszkodzić obolałej głowy.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Lecz ta gejsza niedzisiejsza, dużo piła więc przytyła - nie jest lżejsza.
Duilla Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Cóż panie Henryku cóż pan opowiada? gdy chodzi o gejsze jej pić nie wypada a nawet trzymać sake na stoliku bo będzie wnet miała problemów bez liku.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 A ta się wykoleiła i nie tylko sake piła ale także swoim gościom często była w gardle ością. Bo na głowie im stawała i napiwki za to chciała a gdy który nie zapłacił sake lała mu do gaci.
Duilla Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Mówisz stawała na głowie a dlaczegóż, kto mi powie? czyż na nogi zaniemogła i utrzymać się nie mogła? Sake w gaciach trudna sprawa tu już kończy się zabawa panom bardzo niewygodnie mieć tak przemoczone spodnie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Świat się jej przewrócił do góry nogami więc chodziła głową nie mogąc stopami. A że dużo piła więc z tego powodu nieraz w swojej pracy narobiła smrodu. A za sake laną w gacie swoim gościom nawet że robiła to z wielką czułością. Gejszę wnet na mordę z agencji wylali a w miejscowej prasie taki anons dali. Potrzebna jest pani do usług świadczenia… … i tu cała lista, która je wymienia. Szczegóły na miejscu będą dopieszczane kiedy, ile, za co ma być wypłacane.
HAYQ Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Nie pomogą Heniu żadne obwieszczenia kiedy alkoholik trzęsie się z pragnienia. A rzeczona gejsza blisko ma do pubu, więc, czy chcesz, czy nie chcesz... wychla Pana Jabu.
Duilla Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Na chorobę Gejszy samuraj tutejszy on posiada nowe lekarstwo odlotowe -obetnie jej głowę.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Gejsza bez głowy? To punkt zerowy.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem coś na ten temat kolegę chowałem, z którym bardzo wiele lat przepracowałem. Na mych oczach staczał się lecz nie pozwolił bym nad jego losem płakał lub biadolił. Takie wybrał życie i to z takim skutkiem, że ten świat opuścił przez kochaną wódkę.
Duilla Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Mój kolega także jest na tamtym świecie przez "kochaną wódkę" osierocił dziecię.
Rekomendowane odpowiedzi