BlaCha Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Malarz pokojowy z Azji pełen weny i fantazji pomalował pewnej damie obie piersi, no i ramię. Wszystko z czystej kurtuazji!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Pomalować owszem dała te fragmenty swego ciała a i inne bez zapłaty pomalować da na raty bo się sobie spodobała.
BlaCha Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 A ten malarz omawiany ciała stawia ponad ściany, lepsze niż jakowa buda ciepłe, jędrne damskie uda! I napiwek murowany!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Może ja się także skuszę lecz ja chciałbym czyjąś duszę wymalować od podszewki choćby i prababki Ewki a więc jutro w podróż ruszę. I choć wóz mój się kolebie będę szukał Ewy w niebie nie ominę także raju bo tam przecież ponoć w gaju Adam skręcił bat na siebie.
HAYQ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Też bym dzisiaj coś zmalował, lecz zabronił mi konował. A jak coś mnie dziś urzeknie? - Przecież mi się pędzel wścieknie!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Jeśli nie chcesz iść do nieba konowała słuchać trzeba lecz przecież wściekliźnie kiedyś już w bieliźnie jak odmówisz będzie gleba.
HAYQ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Nigdy nie odmawiam kobiecie nawet z cho-(ler)(rob)ami trzema, Lecz konował był w berecie... Cóż... z alergią żartów nie ma!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Jakie to są te choroby? pierwsza - to marskość wątroby? druga – to nieczysta dusza? trzecia – że się kiepsko rusza?
HAYQ Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Tamte trzy, to wielkie nic - tu alergia jest najgorsza. Sprawia ją zaś pewien Rydz, co z beretów ma na porsche'a. Dziwną we mnie tym odrazę ów proceder wzmaga, bo głupotę z nienawiścią szerzy, niczym plaga. Lecz najbardziej jest plugawe to, że wiarą judzi, by bogactwa swoje czerpać kosztem prostych ludzi. Pozmieniani w harpie, wyłuskani z grosza syczą jadowicie, jak z obrazów Boscha.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Kiedy drobne są ustroje człowiek z nimi sobie radzi ale kiedy się panoszą to je niszczy albo gładzi. Nie chcę krwawym być mordercą głaskać także nie zamierzam gdzie jest więc alternatywa bo to ku niej właśnie zmierzam.
Rekomendowane odpowiedzi