zyzy52 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 pewien młody wilk w Wilkasach za owieczką ciągle hasał a owieczka miła bardzo się wstydziła bo wilk hasał na golasa.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Mama wilka w tych Wilkasach widząc jak jej synek hasa rzekła: synku wstydź się, wstydź przecież tobie widać żyć i to co poniżej pasa.
HAYQ Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Na tak - wziął się zakochał i pewnie to bieganie, to taki jest rytuał na owcy omotanie? Ja myślę, że bandyta, za chwilę owcę schwyta, by na noc mieć panienkę, a rano fest śniadanie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Że modliszki to słyszałem lecz o wilkach nie widziałem a tu jak się okazuje najpierw z owcą porajcuje zanim zajmie się jej ciałem.
zyzy52 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 A być może jest z układów i biegając bez ubrania reklamuje partię dziadów która tyle już starania wkłada właśnie w czoła pocie aby teraz wśród owieczek zlikwidować bezrobocie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Owca choćby bezrobotna nigdy w miejscu nie ustoi zawsze ją tam jakiś pasterz kiedy dojrzy to wydoi. A gdy wyssie to co trzeba też jej samej nie zostawi i z innymi wyssanymi wnet do skupu ją odstawi. Tam następni już zadbają by się czuła niczym gwiazda a gdy z sierści ją oskubią to się zacznie ostra jazda. I tak los jej przesądzony bo tak w gwiazdach zapisane i dlatego nie chcę owcą ja tam wolę być baranem.
HAYQ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Mnie tam wszystko jedno, bo samopas latam, W stadzie trza się słuchać, a nie cierpię bata. Więc niech zwą, jak chcą - czarną owcą, baranem... lecz mojego beretu nie wypchają sianem.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ja choć mnie na smyczy wodzą też się urwać lubię czasem a szczególnie gdy owieczki hoże pasą się pod lasem. Zawsze przecież jedną można zagnać w pole (z takiej grupy) tylko trzeba dać baczenie by i ona dała d … yla.
Duilla Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Martwię się o jedno aż mnie głowa boli żeby to nie była tylko owca "Dolly" bo ją teraz wszystko boli.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Tylko bez paniki bo jak się okaże to i na to sposób już mają lekarze a za chwilę pójdą spoty reklamowe - Zażywaj tabletki „…”, na gardło i głowę.
Duilla Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Proszki nie pomogą bo tak to już bywa no może jedynie tylko lewatywa odbytniczą drogą.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 I ja też reklamom nie chcę dawać wiary bo na takie bajki jestem już za stary.
Rekomendowane odpowiedzi