Vanity fare Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Z platformy niezgody w pobliżu PułTuska skoczyła w otmęty ponętna krakuska. I odsłoniła wdzięcznie przy tem kłamstwa, przez rok pod suknem skryte. Jak prawdziwa Polka, choć zaciąga z ruska.
HAYQ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Dobrze, że się sukno każde dziś odsłania. Do afer, warcholstwa, gróźb, przekupywania... Te parę świństw drobnych Będzie dla potomnych Przestrogą lub nauką złego wychowania.
zak stanisława Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 choć - zaciąga z ruska- ta panna do pułTuska platforma dla nas już przygotowana, i upieczona kaczuska.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 On tradycjom zawsze wierny, a że często jest pazerny to nie jedną ale dwie dziś kaczuszki chyba zje bo choć Polak lecz koszerny.
zak stanisława Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 ej, nie wierzę panu, przecie wszyscy w tym mu pomożecie.....
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja im ręki nie podaje drób mi kością w gardle staje i nie cierpię … o cholera znowu pasztet od Leppera a zaś kuchnia z szefem Tuskiem każe jeść pierogi … ruskie pani x x, zamiast zupy chętnie daje wszystkim … krupy a najwyższy z nich się stara wszystko do jednego gara wrzucić po czym zagotować i bigosik nam serwować.
HAYQ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Jak tak dalej pójdzie, to ci kelner w karcie zamiast schabowego poda suche żarcie. A za rok lub dwa ZUS-ik będzie happy, gdy zamiast renciny przyśle worek Chappi.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 A ja jestem pełen grozy bo słyszałem już prognozy, że za nasze mikro składki i od składek tych podatki według naszej Polskiej Normy ZUS zakupi uniformy i da swoim urzędnikom a nam szarym podatnikom na nic już nie starczy grosza ale to nie ZUS-u brosza.
HAYQ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 I dlatego właśnie forsy cały wagon, jedzie by w mym mieście powstać mógł Pentagon. Nie wieża, nie pałac, lecz wielka forteca, gruba jak mur chiński, co nienawiść wznieca, gdzie stłamszony petent mimo swej wściekłości czułby się jak robak pośród tych wielkości. I nic to, że ZUS mu winien kwoty różne. TU, to on jest zerem, dziadem po jałmużnę. Po co ja to piszę? Na co czas swój tracę? To wszak nie na moją (w ich mniemaniu) glacę.
Duilla Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 To jest w gwiazdach zapisane "ZUS ma teraz prze...chlapane"
Rekomendowane odpowiedzi