Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Czarny Piotruś w Białej Górze tańczył go-go raz na rurze zapytany, czemu sam odrzekł, w d .... innych mam, reszta chłopów to są tchórze.
HAYQ Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Prawda to niestety gorzka: Nie zatańczy chłop w pończoszkach A on mówi tu o chłopach, Którym oczka szły w rajstopach.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Czas najwyższy by przestały i przy rurze nie skakały bo to chryja jest i draka gdy przy rurze skika, skaka tancerz zniewieściały.
HAYQ Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zniewieściali też żyć muszą, Tylko czemu tak się puszą? Ja tam nie manifestuję, Że w odmiennej płci gustuję. Mnie niestety już nie skuszą. .... Zamiast swego szczęścia szukać Dziwnych łapią się sposobów, Wyważaja, zamiast pukać I trafiają w homofobów. A więc ludzie, pytam: po co Jest wam ta determinacja? Tolerancja - tak, lecz życie To (jak dotąd) prokreacja. I ktoś może się niezgodzić, Bo dyskryminacja trwa. Lecz, by żyć - ktoś musi rodzić Cóż... natura tak już ma.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Ja nie lubię gdy odmienna płeć zaczyna być brzemienna bo to się z ryzykiem wiąże rodzić czy usunąć ciążę? - to dopiero jest gehenna.
HAYQ Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Kiedyś jechać mógł kolega, do Afryki, lecz się bał, bo miał tu ośmioro dzieci, a dziewiąte jeszcze chciał. Doradziłem jedź kolego, a ten wypchnął brata. Brat plemiona dwa już spłodził - z trzecim się już swata. Najważniejsze, gdy rodzinę masz na całym świecie, lecz najgorsze, że teściową też - w każdym powiecie. Nie ma się co zastanawiać - usuwać, czy rodzić. Dylematem jest teściowa. Jak się uda - szkodzić!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 U mnie bliżej bo w rodzinie i do tego brat rodzony albo ma cholerną chcicę lub się ślepo słucha żony. Żeby chociaż jedenastka ale jemu ciągle mało więc tych chłopców na potęgę w szybkim tempie przybywało. Dwie drużyny naprzeciwko siebie stoją na murawie a ten szepcze żonie w uszko - może jeszcze jedno sprawię.
HAYQ Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ja popieram niechaj płodzą, bez progenitury ZUS za roczek miał nie będzie na emerytury. Ja do śmierci funta kłaków nawet im nie wpłacę. Więc kto będzie im fundował biura i pałace?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ty nie wpłacisz, mi zabiorą - strat nie przewidują i pałace oraz biura nowe wybudują.
HAYQ Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Przecież tanie państwo mamy, może nie zbudują? I po jednym urzędniku nam dokwaterują. Każdy będzie miał swojego, na własnym garnuszku. Oby tylko się do żony nie dobierał w łóżku...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 W takim razie w moim domu ulokują pewnie dwóch bowiem jeden nie poradzi choć by nawet był to zuch. Moja żona ma na sobie (pod rygorem mogę przysiąc) nie ujmując, nie dodając kilogramów chyba z tysiąc. I nie mówię tu o tuszy tylko o jej zwiewnych szatach, których ciągle jej za mało a więc za nowymi lata. W pojedynkę nie ma mowy żeby z drogi ją usunąć bo pod taką stertą ciuchów i dźwig także mógłby runąć.
Duilla Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 A ja widziałem, raz w pewnym domu stu urzędników,co po kryjomu coś tam liczyli, coś tam pisali a nie widzieli że dom się wali.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Kiedy pracą człek zajęty na bok idą sentymenty i nieszczęścia także też - więc już chyba wszystko wiesz. Oni pracy się oddali i na śmierć się zapisali choć zgłoskami lecz złotymi ku pamięci wyrytymi.
HAYQ Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Mnie kiedyś panienka wszystko zapisała, (plus adres i telefon), lecz nie powiedziała, w którym mieście mieszka. I z tej durnej przyczyny dziś pani Agnieszka z innego robi kpiny. ;)
Duilla Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Mówił mi ktoś kiedyś o czadowej babce lecz wiem tylko tyle że mieszkała w Rabce jej wieku, wyglądu także nie podali jeno to, że babka dużo fajek pali lecz chyba normalne to jest u górali.
HAYQ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Górol, to cłek z gór, jako i indianin, ino górol mo rozum, bo nie je poganin. A cy to normalne nie wi nawet baca, bo un z łowieckami cięgiem sie łobraca.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nad rozlanym mlekiem nie ma co rozpaczać i gdybać – a co by … i wizje roztaczać. To co było przeminęło choć być może jeszcze tli się wspomnieniami w twoim sercu - przyznajże się szczwany lisie.
HAYQ Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Tys prowda - odpowiem, choć nie jestem gnida, ale podworować tyż sie casem psyda.
Duilla Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Można powspominać stare, dobre czasy jak były dziewczyny choć nie było kasy.
Rekomendowane odpowiedzi