Yasioo Zimiński Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Pilnie poszukuje kogoś kto potrafi sklejać złamane serca. Ostrzegam, że złamanie jest bardzo nieregularne i będzie trzeba się sporo napracować. Za pomoc oferuje zdjęcia kobiety łamiącej, jakoże chciałbym się ich pozbyć;)
Yasioo Zimiński Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 PS i wcale nie jest mi do śmiechu
Espena_Sway Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. biedny Yasioo
Waldemar Talar Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Proponuje skontaktowac się z panem Religą specjalistą od serc.
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Yasioo-klin, czyli inna, dobrze zrobi.
Yasioo Zimiński Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najrozsądniejsza propozycja jak dotychczas. przemyśle:) ino że to nie takie łatwe z dnia na dzień...
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Poszukaj w telefonie komórkowym.
Yasioo Zimiński Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam samych chłopców. Nie uśmiecha mi się to.:)
Patryk_Nikodem Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam samych chłopców. Nie uśmiecha mi się to.:) to dlaczego masz samych chłopców? buhahah
Yasioo Zimiński Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam samych chłopców. Nie uśmiecha mi się to.:) to dlaczego masz samych chłopców? buhahah Kompletuje drużynę piłkarską.
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Może oni mają dziewczyny?
Panna Cogito Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Z doświadczenia wiem ,że na złamane serce nie pomoże prawie nic ! Alkohol i inne używki to tylko kwestia paru godzin ulgi , na drugi dzień z reguły na kacu depresja się powiększa:-) Mi pomogło przeprowadzenie się do innego miasta , częste kontakty ze znajomymi i .....czas po prostu , trzeba przeczekać i żyć nadzieją na lepsze jutro. to moja rada, nie poddawaj się. ps. na tego maila proszę wysłać zdjęcia - [email protected] :-))))
Yasioo Zimiński Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale pewnie nie zechcą dac numerów telefonu.
fr ashka Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 najlepiej wyjechać gdzieś :) ja wyjechałam z Polski na 2 tygodnie, tak się złożyło, że tuż po rozstaniu i wróciłam z nową energią :)) polecam wyjazd; jedź gdzieś, gdzie miałbyś dużo do zwiedzania, poznania, wtedy nie bedziesz sie zadręczał, ale poznawał nowe otoczenie :)) pozdro! ;)
taka marysia Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o nie!wypraszam sobie. Poznań mi proszę zostawić w spokoju. Tu nikomu nie pomagamy za darmo.
Beenie M Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o nie!wypraszam sobie. Poznań mi proszę zostawić w spokoju. Tu nikomu nie pomagamy za darmo. nie od parady powiadają, że Poznaniacy to Szkoci wygnani ze Szkocji za rozrzutność ;)))
fr ashka Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o nie!wypraszam sobie. Poznań mi proszę zostawić w spokoju. Tu nikomu nie pomagamy za darmo. nie od parady powiadają, że Poznaniacy to Szkoci wygnani ze Szkocji za rozrzutność ;))) hahaha ;))) hihi
Rekomendowane odpowiedzi