Gość Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Czy macie jakieś sekrety? Coś, czego nigdy nie mówiliście znajomym? Skryte tajemnice, o których boicie się mówić a chcielibyście się nimi podzielić na anonimowym forum? Dziś nadarza się okazja w tym cichym i miłym towarzystwie ;) możesz opowiedzieć o wszystkim, co cię gnębi, wyrzucić swoje wszystkie troski i bóle. Możesz stać się nowym człowiekiem. Więc do dzieła! Kamil: -nigdy nie miałem walkmana -denerwuje mnie napis na stronie poezji.org o jakimś pojedynku który jest i nie znika -gdy byłem mały chciałem nadać imię psu TETRIS na cześć popularnej gry -wzruszam się na filmach -płakałem gdy szedłem do pierwszej klasy -nie pijam patyków -gdy byłem mały bałem się lustra coś może jeszcze dopiszę...
wesoły grabarz Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 zdarzyło mi się uprawiać samogwałt dzięki Kamilu od razu lepiej
Dorma Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 To forum wcale nie jest takie anonimowe jakby sie zdawało. wielu z nas zna sie osobiście. a jesli chodzi o mnie to wolę jednak rozmawiać z przyjaciółmi.. Pomijając to.. Niewiele mam sekretów :)
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja telefonu komórkowego ;P
taka marysia Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 [quote]gdy byłem mały chciałem imię psu TETRIS na cześć popularnej gry buhaha. ja mialam dwie rybki: jedna miała na imię dźwigownia, druga - bita śmietana. popełniły samobójstwo poprzez odmówienie przyjmowania pokarmów.
teraa Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 zjadłem 99 grzybów - rodzicom się nie przyznam
Patryk_Nikodem Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 no dobra. ja produkuję papierowe statki kosmiczne.
dragon-fly Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 ja nie wierzę w bakterie i w grawitację też nie bardzo. :P
Yasioo Zimiński Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 a ja się zakochałem i strasznie mnie to wkurwia
Waldemar Talar Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 A mnie wkurwiają trzy kaczory które w parlamęcie kwakają a nas wszystkich którzy na nich głosowaliśmy w dupie mają.
Mr.Suicide Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Czasami chciałbym zabić Smutkową-- ..a najlepiej wysadzić cały pokój nauczycielski... może wynająć jakiegoś fundamentalistę? sasasa...
fr ashka Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 ja nie znam nikogo z tego forum osobiście... mnie zaczynają wkurzać wiersze, ogólnie, wszystkie, nie mogę ich czytać ani pisać...
Olesia Apropos Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja znam... i żałuję;p
Marlett Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O!dlaczego Olesiu? Ja nikogo nie znam i też żałuję.
Klaus Kalarus Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och jak to nie?? Niemożliwe.. A mi właśnie uschła paproć Platycerium bifurcatum; widać byłem zbyt naiwny, że się da ją utrzymać w domu. A w czoraj zajarałem sobie zioło, a miałem nie robić tego, i też byłem nieszczęsliwie zakochany, a może nawet jeszcze jestem.
Olesia Apropos Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O!dlaczego Olesiu? Ja nikogo nie znam i też żałuję. jak poznasz, to zobaczysz dlaczego żałuję;)
Yasioo Zimiński Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O!dlaczego Olesiu? Ja nikogo nie znam i też żałuję. jak poznasz, to zobaczysz dlaczego żałuję;) poznasz Olene to pożałujesz;]
Marlett Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Nie znam,ale ..masz coś do Olenki?
Olesia Apropos Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Yasioo to mój brat, wygłupia się tylko:)
Rekomendowane odpowiedzi