ot i anka Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia (już właściwie są, chociaż ich jeszcze nie ma) Chciałabym czegośtam życzyć, tylko nie wiem czego Bo każdy ma inne marzenia (chyba właśnie dlatego) I mogłabym pisać długo- że szczęścia, zdrowia i radości Prezentów bez liku i w nowym roku wszelkiej pomyślności Ale wszyscy sobie tak życzą, a ja chciałam być oryginalna Tylko w dzisiejszej kulturze masowej, to rzecz nierealna I można wysłać jakiegoś linka z życzeniami z Internetu I naoglądać się mikołajowych śpiewów i jakiś piruetów I posłuchać świątecznych piosenek, po angielsku przeważnie (A że nie każdy rozumie to jest zupełnie nie ważne) No i dużo jest takich różnych ciekawych możliwości A ja powiem krótko: idźcie się najeść do kogoś w gości! to ja życzę- ot i anka;)
M._Krzywak Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 To ja też internetowe naj...epszego!!! I spokoju - jest cenniejszy niż pokarm, nawet ten duchowy :) Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja również Najlepszego Życzę. Waldemar
dragon-fly Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 wolności wyborów, zachwytu, miłości, dobrej zabawy, ludzi przy których można pomilczeć i z którymi da się tańczyć, świadomości we wszystkich wymiarach i przede wszystkim dystansu do tego wszystkiego i duuużoo, duuużooo śmiechu ! :)
ula Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 wszystkiego po trochu. dobrego. ulciadełko.
Michał Barański Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 umiaru we wszystkim, wam wszystkim i sobie samemu:]
egzegeta Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I to jest TO ! czego Wam i sobie PS. Nawet jak ktoś tego dziś nie docenia, to przyjdzie taki czas, a przyjdzie czas i na ciebie że docenisz:))
zak stanisława Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 a z okazji Roku Nowego, ja życzę Wam zdrowia dobrego, oby podwyzki nie skęciły kiszki wena wzyskich w mocy miała wszyscy mieli zdrowe ciała no i dusze jak najczystsze i wspomnienia jak najmilsze i spotkania się z Wami słowem wszyskiego najlepszego kochani!
Rekomendowane odpowiedzi