Sebastian_Pietrzak Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Tak się na pół surowo zastanawiam co jeśli coś jest przegrane tuż po narodzeniu przez zanik świadomości co jeśli są ludzie nie przeznaczeni do dotknięcia bo wtedy rozsypują twoje mozaiki i sól pod nogami sprowadziłem ci płomień zanim wymyślono sztuczne nawierzchnie i światło którym lubisz być ogrzewana mikrofale też wystarczą tak, sprowadziłem płomień ale nigdy nie mogłem się stać jednym z jego ogniw
Eliphas Lévi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Rozgoryczenie spowodowane niewdzięcznością. Niemożnością/niechęcią odwzajemnienia czegoś wielkiego. Płytkość, której nie można niczym wypełnić. Niemoc. Dobrze to odbieram?
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Mocne slowa, dobre, pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 wyraz ogniwa nie od płomienia a od elektromotoryczności zacz, wpadł ktoś w końcu, takoż złączysz dwa - więcej radości z ukłonikiem i pozdrówką MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mikrofala to zupełnie inna historia - tu ważne są ładunki elektryczne a światło - cóż - niektózy wywlekają, że jest ogniwem, acz jakie w nim ogniwo? na bateryjkę? mnóstwo błędów trywialnych Sebastianie - wybacz, albom się mylę z ukłonikiem i pozdrówką MN
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 mylisz się to nie jest wypracowanie z fizyki inni zrozumieli
wesoły grabarz Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 po co ta duża litera na początku? co jeśli coś jest przegrane tuż po narodzeniu przez zanik świadomości - filozofia dla ubogich
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie stać mnie na wiersze dla zamożnych
Messalin_Nagietka Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wypracowanie? jajć, do licha! z ukłonikiem i pozdrówką MN
Oxyvia Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Jescze nie do końca zgłębiłam, ale już mi się podoba, już wzięło za tzw. serce! Chyba bliskie mi są uczucia peela, jeśli dobrze zaczynam kapować... Jeszcze tu wrócę. Na razie!
Rekomendowane odpowiedzi