Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Rybka Koi sam samu rai ukoi koi kata na zim na stal jasna ty jasna ty grysem czerwona [reedycja / poprawienie tagów html, 29.09.2004]
Strzyga_vel_Strzyga Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 sumpatyczne,ale fakt, że można by jeszcze bardziej pociagnąć pewne znaczenia, szczególnie brak mi wprowadzenia jakiejś dwuznaczności ze słowem jasna, a może ja po prostu nie łapię
Izabella_Sendor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja tam popieram tego typu próby, często sie nie udają- jest zwiększone ryzyko niepowodzenia w przypadku szalonej zabawy formą, ale jak w końcu wyjdzie, to tekst robi wrażenie i fajnie"pracuje" . U Ciebie myślę, że już coś zaczyna działać;-)Pozdrawiam.
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sympatyczny tekścik. Zapewne można by było pokazać koi na wiele innych sposobów, ale Ty wybrałeś właśnie taki – orygaminaly ;)) Pozdrawiam Aneta
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No, dokopałam się Kai do Twojego wiersza, nie będę powtarzać tego co już wiesz i jak mnie zaskoczyłeś wojowniku - nie wojowniku:) wiesz, że oryginalnie i interesująco, uważaj tylko, by słowne gry nie zdominowały przekazu; a poza tym : genke kai? (tak to szło?:)) pozdr. aga
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pobawiłeś się trochę. Zaskoczenie. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi