Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

ja też mam urodziny

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

zachowywanie się jak gówniarz jest usprawiedliwione do pewnych granic wiekowych
tak samo zachowanie kretyńskie - niestety, w pewnym wieku zachowanie kretyńskie świadczy tylko i wyłącznie o kretynizmie
im dłużej żyję, tym bardziej się przekonuję, że rzeczywistość, w której kobieta miała niewiele do gadania, nie była pozbawiona racjonalnego uzasadnienia
takim uzasadnieniem bez wątpienia są perory bez sensu jak ta powyżej
ktoś miał ochotę napisać, że ma urodziny, osoby znajome się wpisały i co? a to, że zawsze ktoś uzna za stosowne się wtrącić i efektem są takie dyrdymały w tonie żywcem wzięte od napuszonej pańci
co to wszystko ma do rzeczy? odmawiasz prawa innym do zakładania błahych tematów(bo nie kretyńskich, fakt, że ktoś ma urodziny trudno uznać za kretyński, ani to, że ktoś o tym informuje, bo dlaczego nie?), a potem sama się pod nimi wpisujesz i się głupio wymądrzasz
weź se na luz, jedź na narty

rozumiem vacker ze bronisz - jak sam napisaleś - swojego mięska (albo terenu, niepamietam doslownie) - ale po co pisac takie bzdury?
laski sie kłocą bo widać lubią - stawanie w obronie jednej ze stron jest moze i bardzo heroiczne ale niestety tez śmieszne (a jako ze lubie smieszne rzeczy - az sie wpisalem)
olesia zalozyla wątek pt. mam urdzodziny - najwyrazniej uznala że to tak wazna informacja zetrzeba o niej poinformowac rowniez innych czytających (mnie by wystarczyly zyczenia od ukochanej/ego - ale to nie mój teren ;) ) - pod takim watkiem rowniez idorma miala prawo poinformowac ją o swoich refleksjach na temat ... a to ze sie dziewczeta pocięły - najwyraźnie lubią, bo pretekst żaden, więc nie ma co ich godzic - bo widać że to sztuka dla sztuki...
najlepszego olesiu z okazji urodzin - tych - nastepnych i jeszcze następnych (3 wątki mniej :) )
rowniez najlepszego życzymy Dormie :)

ps. gdyby pisać na forum tylko i wylacznie ż(o kurwa :/)eczy ktore mają jakiś sens - trzebaby by je zamknąć :))

rozumiem vacker ze bronisz - jak sam napisaleś - swojego mięska (albo terenu, niepamietam doslownie) - ale po co pisac takie bzdury?
laski sie kłocą bo widać lubią - stawanie w obronie jednej ze stron jest moze i bardzo heroiczne ale niestety tez śmieszne (a jako ze lubie smieszne rzeczy - az sie wpisalem)
olesia zalozyla wątek pt. mam urdzodziny - najwyrazniej uznala że to tak wazna informacja zetrzeba o niej poinformowac rowniez innych czytających (mnie by wystarczyly zyczenia od ukochanej/ego - ale to nie mój teren ;) ) - pod takim watkiem rowniez idorma miala prawo poinformowac ją o swoich refleksjach na temat ... a to ze sie dziewczeta pocięły - najwyraźnie lubią, bo pretekst żaden, więc nie ma co ich godzic - bo widać że to sztuka dla sztuki...
najlepszego olesiu z okazji urodzin - tych - nastepnych i jeszcze następnych (3 wątki mniej :) )
rowniez najlepszego życzymy Dormie :)

ps. gdyby pisać na forum tylko i wylacznie żeczy ktore mają jakiś sens - trzebaby by je zamknąć :))
to nie są bzdury
cały czas usprawiedliwiam cię właśnie z cytowanych przez ciebie powodów