amandalea Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 było szalenie miło i zaskoczenie było bez końca i początku siedliśmy kołem w kątku i chcecie czy nie chcecie jak w świetnym kabarecie śmiech i ogólna wrzawa wspaniała trwa zabawa płynie strumień czerwony każdy ma jakiś pomysł tu anioł tam myśliciel wszyscy się cieszą życiem jest i budowa wiersza i myśl co była pierwsza i jeszcze są nożyce co strofy tną w zachwycie ale żeby nie było opłatkiem się skończyło wspólnymi uściskami aż zostaliśmy sami :))))
Leszek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Właściwie Wielcy już wszystko powiedzieli. Dopowiem jedynie, że bedąc od dawna na Orgu wiedziałem, że są tu wyjątkowi ludzie, jednak kazde spotkanie ( a zaliczyłem ich już 5 z Orgowiczami) utwierdza mnie jeszcze bardziej w ich wyjatkowości. Aby nie przegapić żadnego kolejnego spotkania z gościnnymi Krakusami wymusiłem na nich wymianę numerów telefonu i awizowanie następnych zamierzeń. Miejsce w którym bylismy także było klimatyczne. Śpiew i gra na gitarze rozchodziły się po piwnicznych izbach. Serwowanemu przez Jacka pysznemu winku dzielnie sekundowała wspaniała kawa. Spotkani ludzie to pasjonaci i to nie tylko poetyccy. Ci którzy ich znają to wiedzą o czym mówię, a Ci którzy jeszcze ich nie poznali, to na razie niech żałują, a w przyszłości niech skonfrontuja moje słowa z rzeczywistością. Wieczór zapisuję do ulubionych. :)
jacek_sojan Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Leszku, a kogo ty tak napompowałeś, że nazywasz go "Wielkim"? ja kurduplem nie jestem, ale jak myślę "wielki" - to mam w oczach Gerlach, Kominiarski, Lodowy, Rysy; reszta to robaczki...bardzo przy tym upierdliwe i dokuczliwe, coś jak gzy...bzzzzz :))); jesteś fajnym facetem, i nie wiem, po co latasz samolotem, skoro wystarczy pisać wiersze i masz dokładnie te same wrażenia, a jak w trakcie napijesz się wina, to i stan nieważkości uświadamia Ci, że dusza nie jest niczym zdeterminowana, ale wolna jak poeta (chocby maczany w winie); pozdrawiam! :))); J.S
asher Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Beziu, a wypij potem browara za mnie. Może Pod Aniołami na Grodzkiej?
Rekomendowane odpowiedzi