HAYQ Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 To dokąd zmierzamy, jak dotąd wie niewielu. Zbyt często bywa ścieżką, nie drogą do celu. I z jednej tylko ścieżki nie warto jest zbaczać. Z tej, która (chcąc - nie chcąc) zmusza... by iść do 00 - cza.
Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. iść do sracza rzecz radosna pstryk i włączacz żar. z fir. OSRAM z ukłonikiem i pozdrówką MN
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poznałem te ścieżki i mniejsze ścieżyny bom nieraz po nocy odwiedzał latryny gdy człek jako harcerz po lasach koczował gdzie oprócz obozów latryny budował i często i gęsto na belce siedziałem by doły zapełniać i moczem i kałem.
HAYQ Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Co mnie podkusiło(?), że pisać nakazało o tym, gdzie zmierzamy... Cóż OSRAć pozostało. ;)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 A tyle jest pięknych zakątków na świecie a my o tym jednym kąciku w klozecie.
Rova mycyna Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżby dziwnym twym natchnieniem, Było -zwykłe rozwolnienie??
HAYQ Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otóż właśnie... NIE! - jak wyżej napisałem: "o tym, gdzie zmierzamy..." - na główną myśl wybrałem. Lecz moje przypuszczenia niestety się sprawdziły i całą myśł szlachetną w fekalia obróciły. Cóż, jeśli jest mą winą, że poszło w inną stronę… to stos proszę z latryną w metanie szybciej spłonę. Że podpuściłem trochę...? To prawda, lecz dowiodłem, że człowiek czuje nochem (przebraszam, jak ubodłem). A wnioski? Tak, jak w życiu - czasami z twych zamierzeń wychodzi wielkie g...no, a czemu? Mówiąc szczerze: "Gie" nieodłącznym życia jest dla nas elementem, mimo, że wciąż napełnia z reguły raczej wstrętem, to myśl najprostsza sprawia, że g...na się trzymamy, bo cel jaśniej wyznacza, - czy radę sobie damy. ;)
Rova mycyna Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Nie wszyscy mój kolego g-na się trzymają, Zapewne dużo lepsze "uchwyty" mają. Widzę,że Cię ubodło me porównanie, Lecz każdy człek może wpisać tu swe doznanie. A myśl Twa nadal szlachetną pozostała, Bo dokąd zmierzamy-nikt nie wie ,bez mała!
HAYQ Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Cóż, każdy ma inne doznania. Tak bywa zazwyczaj w przyrodzie. Ty także do swego zdania Masz prawo… mnie to nie bodzie. A co się tyczy "uchwytów", Wystarczy zerknąć w historię, Tam wielu… ślepych z zachwytu, W gówniane wierząc teorie I niszcząc całe narody Zabrnęło w utopię ciasną, Gówniane dając powody Na chwałę i wielkość własną. Dziś jest 13 grudzień, Dzień w całun hańby skryty Winni są też. To ludzie... Co mieli złe uchwyty.
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 G3 to oznaczenie naszej gwiazdy w nomenklaturze jakiejś tam ważnej dla astronomii, hihihi a przyroda jak to przyroda? cóż do G zara cos z "ów na"M doda z ukłonikiem i pozdrówką MN
Rekomendowane odpowiedzi