Espena_Sway Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 A gdyby tak otworzyć najszczelniej zamkniętą zrekonstruować echo puszczając melodię od końca jeszcze raz ustawić spojrzenia równoważnie a gdyby tak poruszać się pomiędzy
Niewierny Tomasz Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 No no zaskoczyło, spodziewałem się czegoś innego, a tu proszę. Widać lubisz eksperymenty, bo dość nietypowo jak na Ciebie, ale bardzo udanie, niedopowiedziane. Jestem na tak. Z tym echem podoba mi się(hehe a na początku przeczytałem "ucho", chyba też fajnie by było, ale ja nic nie mówiłem;) jak i całość. Pozdrawiam Tomek
Espena_Sway Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomku, cieszę się, że doceniłeś :) masz rację, ostatnio dość często eksperymentuję; po pierwsze dlatego, że forma mnie nudzi, po drugie - żeby się rozwijać. ucho też nieźle ;) serdeczności Espena :)
Eugen De Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 A gdyby tak otworzyć ......a po co w całym wierszu, ta jedna duża litera? najszczelniej zamkniętą zrekonstruować echo puszczając melodię od końca jeszcze raz ustawić spojrzenia równoważnie a gdyby tak poruszać się pomiędzy podszepty, podszepty, pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Oczom nie wierze - nie ta Espena :) Ale poważnie - plus się należy, zresztą mam wrażenie, że już wiersz gdzieś tam oceniałem - czy dobrze pamiętam? Pozdrawiam.
Beenie M Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 I mnie się spodobało - wolę Espenę mniej prozowatą, i ten charakterystyczny akcent jesieni, chociaż tym razem, tylko w tytule pozdrawiam serdecznie
Espena_Sway Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. duża litera z przyzwyczajenia, ale chyba nie jest to błąd? dzięki za odwiedziny i podszepty. wiersz przeleżał swoje i narazie nie zmieniam. serdeczności Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, Michale ta sama ;), tylko chwilowo wróciła do korzeni :P taaa, był na szkicowniku, dzięki za plusa. serdecznie Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ta jesień mnie prześladuje ;) dawno Cię u mnie nie było, ale cięszę się, że wróciłaś. jeśli chodzi o formę, to jednak najlepiej się czuję w prozowatej :P pozdrawiam Espena :)
Fagot Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Przypadł do gustu mi ten wiersz :-) zabieram na potem :-) Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Dodam swojego plusiaka i zmykam. Pozdrawiam... :)
Espena_Sway Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie komentarze cieszą. dzięki pozdrawiam Espena :)
Espena_Sway Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. thank U za :) pozdrawiam Espena :)
John_Maria_S. Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Może być....opinia byłaby lepsza, ale tak się w.......m na miasto Gliwice, ( co to za oznakowanie objazdu? Raz na Wrocław, raz Wrocław skreślony brrr), że jak mi przejdzie to napiszę coś więcej. Brrrrr ale pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jurku, ależ ja nie mieszkam w Gliwicach :P, tylko na wsi pod nimi. ale okej, czekam na więcej. serdeczności Espena :)
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Taaa, też nie wierzę oczom :D. Ale wiersz dobry, przypadł mi do gustu. Daję plusa: +. Pozdrawiam serdecznie, Kaspar :-).
Espena_Sway Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o Kasparek takiemu wierszowi zaplusował :p dzięki, cieszę się :) pozdrawiam Karspena :)
Rekomendowane odpowiedzi