Sebastian_Pietrzak Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 wszyscy zabrali czapki plecak pełen niespodzianek tańcząc w rytmie pustynnego rock'a przeładowujemy wesoło karabin jeśli przyjdzie zmęczenie z powodów stary Shoe ma podręczny zestaw do kalambur zapuści bloodhound gang każdy spróbuje strzelić coś na ślepo skoro nie widać dymu FAJERWERKI! ktoś krzyknął i już jasne gdzie udać się -tak, fajerwerki -jedyne światło w odbiciu tęczówek
Messalin_Nagietka Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 za dużo ktosiów w tym wierszu i temat jakiś taki podany Sebastianie - czyżbyś się spalił? sorry - moze to peel coś podłożył z ukłonikiem i pozdrówką MN
Oxyvia Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Tak... Irak i inne kraje, w których można ukryć amerykańskie interesy pod płaszczykiem wprowadzania demokracji i jakichś tam wartości... Można strzelać, bo nie ma świadków, bo nikt nie osądzi strzelających. Tylko ci, co widzieli to bezpośrednio, w czyich źrenicach odbiły się światła "fajerwerków"... No, a oni przecież robią to samo. To straszne, ale prawdziwe. Bardzo mi się podoba. Byłam na kilku manifestacjach przeciwko wojnie w Iraku. Ale nic nie pomogło... A manifestujących jest coraz mniej... Pozdrawiam.
Małgorzata_Jaworek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 jak zwykle, rewelacja. Kawał porządnej poezji... taka mięsista, współczesna, tętniąca poezja. Wspaniale oddany klimat beznadziejnych przepychanek zbrojnych. Zakochuję się w Twoich wierszach, a może wypiłam dziś za dużo wina : ) Pozdrawiam i kłaniam się Twojej wyobraźni
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 mmmm bardzo mi miło że się zakochujesz... ale czemu Małgorzato pijesz beze mnie?:)
Małgorzata_Jaworek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piję smutna pokryjomu, bo wciąż Cię nie spotkałam ; )
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 no to porozmawiajmy kiedyś
Małgorzata_Jaworek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... kiedyś... a dziś nie piję, bo się zjawiłeś w komentarzu.
Rekomendowane odpowiedzi