Panna Cogito Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ale tu fajnie jest !! ;-)) Nie sądzicie , że to wspaniała stronka ...?! Tak tu miło i sympatycznie .... Wprost wychodzić się człowiekowi nie chce !! Eh ..!! :-)) Wspaniale !!
kazelot Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 i więcej czasu na naukę(/pracę/rodzinę/kobite/picie/spanie) pesymista powie - szklanka jest pusta, optymista - trzeba napełnić :)
vacker_flickan Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pod tym się nawet podpiszę
Dorma Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Gdyby nie było fajnie to bym tu nie siedziała kilka lat :)
Panna Cogito Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hola hola !! Panie Krzyżu !! Bez takich tekstów proszę , to jest pozytywny wątek !! Nie tolerujemy tu kłótni !!
połamany krzyż Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hola hola !! Panie Krzyżu !! Bez takich tekstów proszę , to jest pozytywny wątek !! Nie tolerujemy tu kłótni !! przepraszam ale coś mnie łamało wczoraj mocno i jakiś zgryźliwy byłem gdby nie było wspaniele to bym tu nie zawędrował ;)
kazelot Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 kim jest krzyż? i czemu przepisuje moje teksty ze stron inszych? :> i czemu sie nie przedstawi - przecież sie znamy? czyż nie :> węszę spisek ps. oczywiscie że nie chodzi o mnie - dopiero co wróciłem, nikt nie reaguje na mnie aż tak szybko - nawet kobiety :D pozdrawiam cie krzyzu - czy jak tam sie wabisz :)
Dorma Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W krzyżu :)
ula Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W krzyżu :) hej, co wy tutaj?... na krucjatę?;-P zielona stronka jak łąka pozdrawia ulka- biedronka
Rekomendowane odpowiedzi