marek dunat Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 To pierwszy mój wiersz bez tytułu szósta trzydzieści rano no może gdzieś kolo siódmej ni mniej ni więcej tylko tyle rozbudzonym dniem karmię gołębie i tak bardzo pragnę byś do mnie tęskniła słowa mam do Ciebie czterolistne próbuje uczynić z nich bukiet i kolejny juz miesiąc układam w wazonie płaszyzny i głębie wszerz wzdłuż zmykają mi chwilą a ja tak mocno pragnę byś o mnie myślała ziewasz i znowu gołębie mają ucztę wieczorem jak zwykle zapadnę w sen dla Ciebie nauczę się latać Anathema62 Szczyrk 19.10.2006
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 spodobał mi sie tytuł i dlatego tu zajrzałem , jednak patrząc na cały utwór, mnie akurat jakoś mocno nie porusza. Za pomysł i temat dam małego plusa, lubie takie tematy. Można na chwile przystanąć i pomysleć o kims... zatrzymałem sie przy przemianie dla niej ptaka. Ogólnie (przynajmniej dla mnie)wersy, które mi sie podobaja, przelatają sie z gorszymi. wiem , że czasem trudniej pisze się o takich sprawach, przyzwyczajmy sie do niektórych wersów i już nic nas od nich nie oddali. (oczywiscie wyrażam tylko sowoje zdanie)jestem po paru przeczytaniach raczej na tak Gratuluje uczuć, wiele osób z forum moze ci ich zazdroscic i to jest chyba największy plus wiersza, przynajmniej dla mnie, mam wraznie , że pisze to człowiek , który czuje a to bardzo ważne
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 mnie się spodobała wiersz zarowno treść jak i metafory, bardzo ciekawe rozbudzonym dniem karmię gołębie i tak bardzo pragnę byś do mnie tęskniła słowa mam do Ciebie czterolistne próbuje uczynić z nich bukiet i -mniam gołąbku! pozdr Es
pathe Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 w niektórych miejscach wydaje mi się przegadany. mimo to jest nowatorski na swój sposób a ja to lubię.
Nata_Kruk Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może nie wypada tak oddzielać, wybacz Marek, ale te właśnie fragmenty są dla mnie naj...:) Dobrze by było, aby za każdym razem można odczuć, gdy ktoś o nas myśli. Pozdrawiam... :)
Jaro Sław Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 (...)tak bardzo pragnę byś do mnie tęskniła (...) a ja tak mocno pragnę byś o mnie myślała(...) To kładzie czałą resztę, takie bla bla jak już koniecznie ma być to spróbuj porzucic "tak, ja, a " i to co zostanie dać w nawias, czy jakoś jurysywą.... reszta lepsza.....
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 wróciłem tu jeszcze raz i musze powiedzieć, że po tej przerwie, kolejne przeczytanie wiersza czyni wielka róznice. Czyta sie naprawde lekko, a ostatnio zwrotka naprawde warta zapamiętania. Dodaje ten wiersz do ulubionych i napewno jeszcze nie raz go przeczytam. Z tym pierwszym komentarzem-musze przyznac-troche sie pospieszyłem. pozdrawiam NÓ
Rekomendowane odpowiedzi