agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mdli mnie każde 'u' kiedy je zamykam w sobie - ono ładnie składa swój pusty brzuch wypycha tylko denną łódkowatą kolistość gardła nie wartą ość to od ryby kręgu słup głupi cuchnący trzon ciągnie diakrytyczny wszystkożerny ogon na wędzisku 8 metrów łapy się pocą a 'u' wycieka językiem z warg na złość
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mdli mnie każde 'u' kiedy je zamykam w sobie - ono ładnie składa swój pusty brzuch oj..jak dobrze, że weszłam. Kapitalny ściskam - Mirka [sub]Tekst był edytowany przez Dotyk dnia 10-02-2004 00:15.[/sub]
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 aż przypomniał mi się mój egzamin z językoznawstwa :)
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 co prawda jeszcze muszę go sobie poczytać ale na dziś uśmiecham się i zabieram pozdrawiam seweryna
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jak to się dzieje, że świetne wiersze tak szybko ‘spadają’, a niektóre słabsze są wałkowane po kilka, kilkanaście czasem kilkadziesiąt razy? Przepraszam Agnieszko za ten moralizatorski wywód, ale Twój wiersz jest tego najlepszym przykładem – świetnie rozpisany, oryginalnie ukazany – do góry z nim. Pozdrawiam Aneta
Irena Kostelnik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Moze dlatego ze przy nich nie ma o czym dyskutowac, tlumaczyc i zajmowac stanowiska? ;-) Zawsze lubilam jezyk polski, nawet gramatyke i ortografie, po tym wierszu chyba znielubie :-)))
Rekomendowane odpowiedzi