Espena_Sway Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zburzyć pewien schemat i odnowić związki pomiędzy zapomnianymi. Widzisz, czasami mamy potrzebę zachęty od kogoś, podsumowującego dotychczasowe działanie. Niniejsza gwarancja nie wpływa na uprawnienia wynikające z bezwzględnie obowiązujących przepisów prawa, regulujących sprzedaż dokonywaną na rzecz konsumentów. Nasz serwis nie prowadzi polityki różnorodnych narzekań i wybiórczych spekulacji, dlatego swoje wybujałe oczekiwania lepiej pozostaw gdzie indziej. Jak każdym przybytku dozgonnej wymiany organów, my również mamy ofertę specjalną. Dzięki niej wydupczysz swoje usterki, a w przyszłości, masz szansę trafić na półkę z artykułami ostatniej pomocy. Bo gdzieś jest inaczej. Jest ktoś?
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Niestety, Karspeno - nie podoba się. Jak mniemam czytasz dużo Siwczyka, może dlatego piszesz coraz trudniej? ;] Przykro mi, ale jestem dla tego wiersza na nie - niezrozumiały, zbytnio wydumany i w ogóle nie w moim stylu. Pozdrawiam serdecznie, Kaspar :-).
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 A gdzie "przed użyciem wstrząsnąć", albo "przeczytać ulotkę", ale i tak ciekawe, pozdrawiam. Stefan.
Espena_Sway Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten tekst raczej nie jest inspiracją Siwczykiem, ponieważ napisałam go w czasie czytania innej poezji. mimo wszystko, dzięki za komentarz pod tym eksperymentem. wydaje mi się, że jest zrozumiały, mimo, iż posiada dużo przestrzeni do interpretacji. serdeczności Karspena :)
Espena_Sway Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wstrząsnąć to nie z tych rzeczy :P dzięki za serdeczności Espena Sway :)
John_Maria_S. Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 W pierwszej chwili poczułem wstręt (ale nie ten Polańskiego)....zajmowałem się kilka lat między innymi gwarancjami. Ale, ale... fajna ta twoja gwarancja. Pomysłowa-podoba mi się. I podoba mi się też to, że zmieniasz, mieszasz różne style, zacierasz ślady :::)))))) bardzo ok.
pathe Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 nie lubię takiej poezji.nie tym razem.
John_Maria_S. Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zamorduję cię dowcipem..
Espena_Sway Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jurku, dobrze Cię widzieć pod moim tekstem. rozumiem Twoją awersję na gwarancje, ale cieszę się, że mimo wszystko postawiłeś pozytywa. masz rację, staram się eksperymentować, szukać czegoś nowego. choć już teraz mogę powiedzieć, że najbliższa mi pozostanie forma prozowata z interpunkcją. serdeczności Espena Sway :)
Espena_Sway Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem, każdy lubi co innego. serdeczności Espena Sway :)
zak stanisława Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 lubie nie lubię, to kwestia gustu, fakt, ale dowcip gdzieś się zabłąkał. pozdrawiam ciepło ES
Espena_Sway Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. można i tak do tego podejść :) serdeczności Espena Sway :)
kyo Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 taki Espenowo fajny;) ma flow. ale zbędna wydaje się być ta kursywa - znaczy wywaliłbym, dla mnie zbędny zapychacz;) pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaśkoo, rozumiem Twoje sformułowanie Espenowo fajny :P. jeśli chodzi o kursywę, to fragment karty gwarancyjnej Nokii, żeby nie było ;). serdeczności Espena :)
Cassiel Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Ja powiem tylko, że mi się podoba - widzę u ciebie bardzo duże postępy od ostatka ;) Byle tak dalej, serdecznie pozdrawiam!
Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się Cassielu, że tak uważasz. ten wiersz, to [obok "poradnika" i "instrukcji obsługi"] jeden z kilku eksperymentów - czasami trzeba spróbować czegoś innego. serdeczności Espena :)
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się Cassielu, że tak uważasz. ten wiersz, to [obok "poradnika" i "instrukcji obsługi"] jeden z kilku eksperymentów - czasami trzeba spróbować czegoś innego. serdeczności Espena :) "Instrukcja obługi" była chociaż zabawna. W każdym razie zapadła w pamięć ;-). Pozdrawiam, Kaspar :-).
Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, więc się cieszę, że zapadła. a czy zabawna, zależy jak kto odczytał :P - możliwości do interpretacji kilka
Rekomendowane odpowiedzi