Agata Wawrzyniak Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 na brzegach skroni rosi się tęsknota (nie piszesz już listów czerwonym atramentem) świat postarzał się sto trzy kwadranse a przestrzeń niezmieniona oddycha tęsknotą wczorajsza myśl utknęła obrazem w źrenicy jutra 27-04-2005
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 ech, możech śpiewniej byłoby "tęsknota się nosi", ale to tylko moje odczucie z ukłonikiem i pozdrówką MN
M._Krzywak Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Niestety - tęsknota, łzy, przestrzeń, źrenic, swiat - rozczuliłbym się, gdybym miał serce. Ale nie mam. Pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to co Ty masz w tym miejscu? no wiesz gdzie z ukłonikiem i pozdrówką MN
kyo Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 ładny ale nie poruszył mnie, choć " sto trzy kwadranse" bardzo ciekawy motyw ;) pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to co Ty masz w tym miejscu? no wiesz gdzie z ukłonikiem i pozdrówką MN Wiersze Messalina :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to co Ty masz w tym miejscu? no wiesz gdzie z ukłonikiem i pozdrówką MN Wiersze Messalina :) chłopaków nie kocham mogę z nimi na piwo i szanować i takie tam chłopskie sprawy o np. konie kraść w cudzysłowiu z ukłonikiem i pozdrówką MN
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to co Ty masz w tym miejscu? no wiesz gdzie z ukłonikiem i pozdrówką MN MN, miej serce i patrzaj...
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to co Ty masz w tym miejscu? no wiesz gdzie z ukłonikiem i pozdrówką MN on ma tam okładki ;) nie podoba mi się podwojona tęsknica. czułki :)) i końcówka se też tak. Joasia surowa, trudno...
Dariusz Sokołowski Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 nie przejmuj się!
Rekomendowane odpowiedzi