ot i anka Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 rozkłada znaczenia na części pierwsze drugie i trzewia nie zamyka oczu ani drzwi ale ogląda się za siebie do nieprzytomności czasu swojego powszedniego nie oddaje za darmo możesz mieć za chwilę uwagi wpatrywania się w ruch jej warg rzadko mówi do rzeczy dlatego nie ma sensu dawać prezentów przedmioty nie wchodzą w gręberek dogonisz ją tam gdzie najciemniej odpuść jej swoje winy jako ona puszcza je płazem gadem ssakiem lub czymkolwiek innym daje tylko wrażenie że są bardziej niż onanie ocieniaj jej za to
John_Maria_S. Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 modern prayer? Jak wiesz nie znam się na wierszach "supernowoczesnych", ale coś ciekawego jest w nim. Można było pociągnąć do konca tą modlitwę (takie jest moje zdanie)i zrobić takie tłumaczenie na nowoczesność. Ale to tylko taka moja myśl... chyba, że nie znasz do końca...bo uciekałaś z religii.:))) Żartowałem>
ot i anka Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 nie wiem, może można było, ale ten fragment mi sam się tam włożył:D hehe, dzięki za wizytę.pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 "możesz mieć za chwilę uwagi wpatrywania się w ruch jej warg rzadko mówi do rzeczy dlatego nie ma sensu dawać prezentów" ot, i cała anka, pokręcona jak jej wiersze, nad którymi trzeba łamać mózg, w tym wypadku tomisie jaknajbardziej:):):):) pa Anko! cmok, ES
ot i anka Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 chodziło mi o pewien kontrast, bynajmniej peelka świętą nie jest:) a zresztą - ilu czytelników, tyle interpretacji:) pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 nie ocieniaj jest przemyślane i wiąże się z całością:) trzeba tylko się wczytać:) pozdrawiam
John_Maria_S. Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Tak gwoli przypomnienia jest taka modlitwa "Ojcze nasz" i tutaj wyraźnie słychac urywki tej modlitwy. Co do przykazań...nic mi się nie kojarzy, no ale ktoś może być wiary n.p. Jehowej,bizantyjskiej it.p. To być może.:))
John_Maria_S. Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Jak najbardziej poważnie ! ale nie stresuj się z tego powodu. :)) Pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 no, ja myślałam, John, że to sama wymyśliłam, a to modlitwa...:D:D:D:D pozdrówki
John_Maria_S. Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 To było do friccus amicuss...bo jej się nie skojarzyło z modlitwą. A tobie też nie? No cóż...Jak będziesz pisała wiersz pod tytułem "Jeszcze nie zgineła, póki my żyjemy"to jestem teraz pewny, że to bedzie chodziło ...o hymn kibiców Lechii Gdansk.::)))
John_Maria_S. Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Sorry, nie wiedziałem. Faktycznie na forum są też męzczyźni. Każdy ma prawo do własnej interpretacji...ale wydawało mi się, że to widać i słychać. Ale Anka twierdzi inaczej. Pozdrawiam.p.s Może usłyszała je w ...Autobusie, bo napewno wymyślił je jednak ktoś przed nią ...wiele lat temu.
Tali Maciej Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 jest w tym wierszu coś takieog co sprawia że staje on się intrygujący, a z drugiej jest coś takieog niefajnego co denerwuje, jest to moje subiektywne, coś mi poprostu nie gra muszę jeszcze tu zajrzeć pozdrawiam
John_Maria_S. Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Czasem mam czas wieczorem ...ale nie umawiam się z facetami.::)) Tutaj jestem 100% tradycjonalistą.
ot i anka Opublikowano 11 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 friccus, john- ogarnijcie się chłopcy!:) Maciej - no ale co cię denerwuje? może peelka?:) pozdrawiam
John_Maria_S. Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Na piwo możemy pójść.
John_Maria_S. Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Kurde tyko nie dzisiak bo właśnie wróciłem
ot i anka Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 no to jutro, to gdzie?:P
kryz Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 zdecydowanie najlepszy Twój wiersz (dzisiaj doczytałem ostatni nieznany). jego słabym punktem, moim zdaniem, jest ostatnia linijka. kiedy ją zakrywam, wiersz wydaje się pełniejszy.
Rekomendowane odpowiedzi