Marlett Opublikowano 17 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 bryłą lodu w ramionach nie rozpływasz się w ustach w dzień ulatujesz mi mam ciebie tylko nocą zażywasz truciznę i prosisz do tanga z uczuciem impulsami płynie żądza topniejesz widząc moje bose stopy płyniesz
Ewa_Kos Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Moje zdanie już dawno niezmiennie pozytywne:)))) Pozdróweńka ciepłe:))) EK
Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 troszkę zamieszane z resublimacją ale pozytywnie, hi z ukłonikiem i pozdrówką MN
Tomasz_Biela Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 lekko chociaż to płyniesz dałbym enterem niech sobie płynie już swobodnie oddzielnie i tak od warsztatu jest w nim coś i zostało do tej pory i zostanie wieczności.
zak stanisława Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 bryłe lodu rozpuścić może tylko wielkie uczucie, a u ciebie ono jest skoro płynie,,, pozdrawiam ciepło ES
M._Krzywak Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 Dobre, można by rzec - kobiece, khe, khe... Co do uwag bardziej krytycznych - "ramiona" - miałem wbic jeszcze "usta", ale raczej są tutaj niezbędne... Też pozytywnie :) Pozdrawiam.
macte poema Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Dużo czasowników. Marlett, pomyśl czy ostatni z nich jest konieczny. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję i również ciepło pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MN.miło Ciebie gościć,dziękuję za koment. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomku, już płynie:) Dziękuję za każde słowo.PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak,kobiety i ust nie da się rozdzielić. Bardzo dziękuję.PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. M.Poema.Wiesz, jakoś czasowniki mnie lubią,a może odwrotnie:) Ale uwaga słuszna,będę na uwadze miała:) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 18 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Różnie z uczuciami bywa:) Dziękuję za koment. PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi